18.7 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Διαψεύδει τον Πολάκη για το υγειονομικό υλικό

Ειδήσεις Ελλάδα

Την δική του απάντηση, έδωσε το Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, μέσω Δελτίο Τύπου, διαψεύδοντας κατηγορηματικά τα όσα δήλωσε σε ανάρτηση του, ο Παύλος Πολάκης, σχετικά με την επάρκεια του υγειονομικού υλικού, την εξυπηρέτηση των ασθενών και την λειτουργία των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας.

Υπενθυμίζεται ότι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μέσω Facebook περιέγραψε τι ακριβώς συνέβη με συγγενικό του πρόσωπο που χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο Κορίνθου και του ζητήθηκε να προμηθευτεί βασικά είδη περίθαλψης όπως μωρομάντηλα, σαπούνι, μέχρι και φαρμακευτική κρέμα.

Ακουλουθεί η σχετική ανακοίνωση

Με ιδιαίτερη αγανάκτηση διαψεύδεται το περιεχόμενο της ανάρτησης του κ.Πολάκη στο διαδίκτυο, ότι ζητούνται από τους ασθενείς του Νοσοκομείου διάφορα είδη προς χρήση τους.

Τα αναφερόμενα είδη χρησιμοποιούνται προφανώς από τις αποκλειστικές νοσοκόμες που τους επιμελούνται και αφορούν εξυπηρέτηση των ασθενών από εκείνες.

Ουδέποτε ζητήθηκαν από προσωπικό του Νοσοκομείου μας τα είδη αυτά .

Το Νοσοκομείο διαθέτει πλήρη επάρκεια οικονομικών πόρων και έχει προμηθευτεί έγκαιρα αντίστοιχο υγειονομικό υλικό.

Αντιπαρερχόμαστε τους μειωτικούς για το Νοσοκομείο μας υπαινιγμούς και το μόνο που έχουμε να τονίσουμε είναι ότι η Μ.Ε.Θ. λειτουργεί από εικοσαετίας εκτός από έναν χρόνο περίπου το 2015 – 2016 και πλέον και ότι κατά την διάρκεια της πανδημίας οι κλίνες της αυξήθηκαν έως επτά (7) .

Επιπλέον τονίζουμε ότι την τελευταία τετραετία λειτουργήσαμε έως εξήντα (60) κλίνες Covid, επαναλειτουργήσαμε την κλειστή παιδιατρική κλινική, αυξήσαμε πρόσφατα κατά 40% τις κλίνες της Ψυχιατρικής κλινικής και τις επόμενες ημέρες θα λειτουργήσει και απογευματινή βάρδια στην Μονάδα Τεχνητού Νεφρού κ.α. που αποφεύγουμε να αναφέρουμε.

Ας μην ασχολούμαστε με ποταπά και τριτεύοντα αλλά ας αρκεστούμε στην προσπάθεια που προαναφέρουμε.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό