28.9 C
Athens
Σάββατο, 1 Ιουνίου, 2024

Διαψεύδει τον θάνατο του ο άμεσος συνεργάτης του!

Ειδήσεις Ελλάδα

Την ώρα που ο ποδοσφαιρικός κόσμος συγκλονίζεται από την απώλεια του Μίνο Ραϊόλα, σε ηλικία μόλις 54 ετών, ο Ζοσέ Φόρτες Ροντρίγκες από την πλευρά του διαψεύδει κατηγορηματικά αυτή την είδηση!

Ο άμεσος συνεργάτης του γνωστού ατζέντη μάλιστα έκανε και μια σχετική δήλωση στην ολλανδική ιστοσελίδα «NOS», ενημερώνοντας ότι δεν ισχύει ο θάνατος του Ραϊόλα.

«Είναι σε κακή κατάσταση, αλλά δεν έχει πεθάνει», σχολίασε χαρακτηριστικά.

Ως γνωστόν, ο γεννημένος στην Ιταλία Ολλανδός μάνατζερ αντιμετώπιζε σημαντικά προβλήματα υγείας, με αποτέλεσμα να νοσηλευτεί ακόμα και σε ΜΕΘ.

«Μόλις έλαβα ένα μήνυμα από τη σωστή πηγή ότι ο Μίνο Ραϊόλα δεν έχει πεθάνει. Υπάρχουν ανησυχίες για την υγεία του, αλλά η ανακοίνωση σε διάφορα μέσα ότι πέθανε είναι εσφαλμένη» δήλωσε επίσης δημοσιογράφος της ιστοσελίδας NOS. 

Και ο γιατρός του, Αλμπέρτο Ζανγκρίλο, είχε διαψεύσει νωρίτερα τη φήμη, με δηλώσεις του στο ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων Ansa: «Δίνει μάχη. Είναι αγανακτισμένος με αυτούς που κάνουν εικασίες για τη ζωή του». 

Current health status for the ones wondering: pissed off second time in 4 months they kill me. Seem also able to ressuscitate.

— Mino Raiola (@MinoRaiola) April 28, 2022

Krijg net uit de juiste bron bericht dat Mino Raiola niet is overleden. Men maakt zich zorgen over zijn gezondheid, maar de mededeling in diverse media dat hij is overleden is niet correct. #nos

— arn⭕️ vermeulen (@arnovermeulen) April 28, 2022

: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Skai.gr στο Google Newsκαι μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό