20.2 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Διαχειριστείτε Windows 10 συσκευές μέσα από το G Suite

Ειδήσεις Ελλάδα

Διαθέσιμη είναι πλέον μία πολυαναμενόμενη δυνατότητα από τους χρήστες της πλατφόρμας G Suite, που θα μπορούν να χειρίζονται Windows 10 συσκευές. Πρόκειται για μια είδηση που ενδιαφέρει κατά κύριο λόγο τους εταιρικούς χρήστες, αλλά έγινε δεκτή με χαρά από τους ειδικούς Πληροφορικής ανά τον κόσμο.

Αναλυτικότερα, όσοι χρησιμοποιούν την G Suite Enterprise, θα μπορούν να μπαίνουν σε ένα σύστημα με Windows 10 με username και password που χρησιμοποιούν και για τον Google account τους, να ρυθμίζουν από εκεί τις βασικές ρυθμίσεις για τις αναβαθμίσεις των Windows 10, να χειρίζονται απομακρυσμένα τις λειτουργίες του BitLocker, με απομακρυσμένο τρόπο να χειρίζονται και τις ρυθμίσεις των Windows 10, να βγάζουν χρήστες από έναν υπολογιστή και να διαγράφουν δεδομένα από μία συσκευή με το λειτουργικό σύστημα της Microsoft από απόσταση.

Είναι προφανές ότι IT Managers θα βρούν ιδιαίτερη χρησιμότητα σε αυτές τις δυνατότητες. Για να γίνει εφικτή αυτή η δυνατότητα θα πρέπει να πάει κανείς πρώτα και να κατεβάσει το Google Credential Proer app από το tools.google.com για να μπορεί να υπάρχει η κατάλληλη αναγνώριση της G Suite ως έμπιστης λύσης στα Windows 10.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό