18.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

«Διαφωνώ ξεκάθαρα με αυτό που είπε ο Κασσελάκης για τα 37 δισ. – Δεν συμφωνώ και με την τοξικότητα»

Ειδήσεις Ελλάδα

Τι απάντησε για το αν πρόκειται να αποχωρήσει και ο ίδιος από το κόμμα

«Η κατάσταση στον ΣΥΡΙΖΑ είναι ρευστή, δεν έχει σχηματοποιηθεί ακόμη. Δεν αποτελεί ισχυρή αντιπολίτευση, είναι ένα κενό στη πολιτική ζωή», είπε, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Βαρεμένος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Ερωτηθείς για το αν πρόκειται να αποχωρήσει και ο ίδιος από τον ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε «Κανείς δεν ήθελε να φύγει από τον ΣΥΡΙΖΑ, όταν σχηματοποιηθούν τα πράγματα, θα δούμε. Εγώ προσωπικά δεν ήμουν σε καμία ομάδα και θεωρούσα ότι οι τάσεις είχαν εξαντλήσει τα όριά τους, όμως τώρα φτάσαμε στο άλλο άκρο».

«Ο Στέφανος Κασσελάκης λεει “η κομματίλα μακριά”, εκείνη την ώρα τον χειροκροτούσε και πρώην γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ και άλλοι οι οποίοι ήταν στις τάσεις. Τι σημαίνει αυτό; ότι όποιος πλησιάζει τον πρόεδρο μπαίνει στη Κολυμβήθρα του Σιλωάμ;», ενώ σχετικά με τη δήλωση του Στέφανου Κασσελάκη για τα 37 δισ., είπε ότι δεν συμφωνεί καθόλου, όμως «δε συμφωνώ και με την τοξικότητα, αυτή τη στιγμή γύρω από τον πρόεδρο είναι μία υπο ομάδα μίας μεγάλης ομάδας του παρελθόντος η οποία αντιπαρατίθεται με κάποιους άλλους. Ο νέος πρόεδρος έχει εναγκαλιστεί με αυτή την ομάδα, η οποία αρχισε να απειλεί για το ότι θα “πούμε το ένα και το άλλο” και βλέπω τώρα ότι περίπου και ο πρόεδρος έκανε κριτική στα 37 δισ. Εγώ λοιπόν λέω σε αυτούς που μετείχαν και στη κυβέρνηση να μη φτάσουμε ως εκεί, ο αναστοχασμός, η κριτική και η αυτοκριτική μπορεί να γίνουν με άλλους όρους. Διαφωνώ ξεκάθαρα με αυτό που είπε ο Στέφανος Κασσελάκης».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό