33.2 C
Athens
Δευτέρα, 3 Ιουνίου, 2024

«Διαφορετικός ο περσινός τελικός με τον φετινό, θα είμαστε έτοιμοι»

Ειδήσεις Ελλάδα

Για δεύτερη διαδοχική χρονιά η Φιορεντίνα κατάφερε να πάρει την πρόκριση στον τελικό του Conference League. Κόντρα στη Γουέστ Χαμ το 2023 η ιταλική ομάδα δεν κατάφερε να κατακτήσει το ευρωπαϊκό τρόπαιο και θέλει να το πετύχει φέτος στην OPAP ARENA κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο τερματοφύλακας της Φιορεντίνα, Πιέτρο Τερατσάνο, έκανε το δικό του σχόλιο ενόψει του αγώνα στις 29 Μαΐου και ανέφερε ότι η ομάδα του θα είναι πιο προετοιμασμένη σε σχέση με τον περσινό τελικό.

La finale di UEFA Europa Conference League, vivila al Franchi🏆💜⚜️

In occasione di Olympiacos-Fiorentina lo stadio apre le porte ai tifosi viola💜

🗓️ Mercoledì 29 maggio🕖 dalle ore 19.00💜 Viviamola insieme!

Acquista il tuo biglietto: https://t.co/UddBBe73Qg pic.twitter.com/ImJ5LOWLwC

— ACF Fiorentina (@acffiorentina) May 20, 2024

«Η αναμονή μεγαλώνει μέρα με τη μέρα, σε στιγμές ηρεμίας τη νιώθεις ακόμη περισσότερο. Τώρα έχουμε μία σημαντική υποχρέωση στο Κάλιαρι, κατόπιν θα πάμε απευθείας στην Αθήνα για να πάρουμε μέρος σε έναν τελικό που για εμάς είναι πάρα πολύ σημαντικός. Εν τω μεταξύ πρέπει να επικεντρωθούμε στο πρωτάθλημα γιατί αυτό σου δίνει τη βεβαιότητα ότι θα παίξεις και τη νέα σεζόν στην Ευρώπη.

Είναι σαφές ότι έχουν ήδη γίνει αναφορές μέσα στην ομάδα για τον τελικό, είναι κάτι πολύ σημαντικό τόσο για εμάς όσο και για την πόλη, είναι φυσιολογικό εκεί να υπάρχουν οι περισσότερες σκέψεις.Μετά τον περυσινό τελικό, ξέρουμε ήδη τι μας περιμένει, αυτό που ζήσαμε πέρυσι από άποψη συναισθήματος θα μας δώσει μία πολύ μεγάλη βοήθεια για τον φετινό τελικό.

Σε συναισθηματικό επίπεδο θα φτάσουμε πιο έτοιμοι, θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι σε σύγκριση με πέρυσι. Άλλωστε κάθε τελικός είναι ξεχωριστός και αυτά που έχουν προηγηθεί, έχουν σχετικά μικρή σημασία».



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό