21.4 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Διαφήμιζαν τη σκληρή και αδίστακτη συμμορία τους στα social media

Ειδήσεις Ελλάδα

Φωτογραφίες ντοκουμέντο έρχονται «στο φως» της δημοσιότητας για την υπόθεση Greek Mafia και τους κατηγορούμενους για τις δολοφονίες Σκαφτούρου και Ρουμπέτη. Τα μέλη της συμμορίας φαίνεται να φρόντιζαν να ανεβάζουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης υλικό στο οποίο έδειχναν πόσο αδίστακτοι είναι και ικανοί για κάθε ενέργεια.

Διαφήμιζαν τη σκληρή και αδίστακτη συμμορία τους

Ειδικότερα, φρόντιζαν να δείχνουν ότι είναι αδίστακτοι και πως είναι έτοιμοι για όλα. Σύμφωνα με το Open, είναι χαρακτηριστικό ότι ένας από τους καταζητούμενους, ο 29χρονος από τη Γεωργία με διεθνές ένταλμα σύλληψης, είχε ένα τατουάζ στο λαιμό στο οποίο έγραφε στα αγγλικά «εγκληματίας». Πρόκειται για το άτομο που φέρεται να είχε εμπλοκή στις εμπρηστικές επιθέσεις και είχε πλούσιο παρελθόν στην Κύπρο για ναρκωτικά, διαρρήξεις, κλοπές και για την πρόκληση σωματικών βλαβών.

Ένα άλλο άτομο της συμμορίας, που μάλιστα είχε φτάσει στο σημείο να κατηγορηθεί από τι αρχές και για εμπόριο όπλων έχει συλληφθεί και είναι φυλακισμένος στο Μαυροβούνιο καθώς βρέθηκαν στο αυτοκίνητό του βαριά όπλα. Το άτομο αυτό έχει αναρτήσει βίντεο στα social media από άγνωστη τοποθεσία όπου σε υπαίθριο χώρο στοχεύει κρατώντας στο χέρι του ένα όπλο.

Όλα αυτά ήταν στα social media για να διαφημίζουν πως αδίστακτοι ήταν.

Αταυτοποίητο DNA στη δολοφονία Σκαφτούρου

Την ίδια ώρα, στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκονται νέα στοιχεία, καθώς σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ υπάρχει αταυτοποίητο γενετικό αποτύπωμα το οποίο οδηγεί στο συμπέρασμα ότι υπάρχει ένας ακόμη εκτελεστής που διαφεύγει της σύλληψης.

Το αταυτοποίητο αποτύπωμα εντοπίστηκε σε τρία σημεία: στη μηχανή που χρησιμοποιήθηκε το Πάσχα του 2022 για τη δολοφονία Σκαφτούρου, στους κάλυκες από το καλάσνικοφ που χρησιμοποιήθηκε στην ίδια δολοφονία, αλλά και στο κλεμμένο αυτοκίνητο που είχε βρεθεί στον Ασπρόπυργο.

Τουλάχιστον 10 ασύλληπτα μέλη της Greek Mafia

Σημειώνεται ότι τουλάχιστον 10 είναι τα ασύλληπτα μέλη της Greek Μafia, στα οποία επικεντρώνονται οι Αρχές. Την ίδια στιγμή, στο «φως» έρχονται φωτογραφίες – ντοκουμέντο από τις επιθέσεις της συμμορίας που έκαψε, στον Ασπρόπυργο, βυτιοφόρα της οικογένειας Σκαφτούρου.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό