17.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Διαρρήκτες μπούκαραν σε σπίτι, ξυρίστηκαν και έκαναν μπάνιο!

Ειδήσεις Ελλάδα

Γης Μαδιάμ έκαναν το σπίτι ενός νεαρού μουσικού στο κέντρο της Αθήνας διαρρήκτες, οι οποίοι προέβησαν σε μια αρκετά ασυνήθιστη ενέργεια, που εξέπληξε θύμα και αστυνομία .

Ο ιδιοκτήτης αντιλήφθηκε πως είχε πέσει θύμα διάρρηξης, όταν επέστρεψε σπίτι του και βρήκε πεταμένα στο πάτωμα όλα του τα πράγματα από ρούχα, παπούτσια και τσάντες μέχρι συρτάρια και ντουλάπια.

Τι πιο σύνηθες θα έλεγε κανείς… πράγματι! Το παράδοξο σε αυτή τη κλοπή δεν είναι το γεγονός ότι οι διαρρήκτες έκαναν το σπίτι άνω- κάτω αλλά το ότι πριν το βάλουν στα πόδια ξυρίστηκαν και έκαναν μπάνιο!

«Εσάς οι κλέφτες ξυρίζονται και κάνουν μπάνιο σπίτι σας;», έγραψε στο TikTok ο νεαρός δημοσιεύοντας βίντεο από την κατάσταση που βρήκε το σπίτι του, δείχνοντας παράλληλα πλάνα από το μπάνιο μέσα στο οποίο φαίνονται τρίχες και πεταμένο μπουκάλι από αφρό ξυρίσματος, τον οποίο άφησε πίσω ο δράστης ή οι δράστες.

Σύμφωνα με την ανάρτησή του στα social media, οι διαρρήκτες μεταξύ άλλων πήραν κάποιες συσκευές που χρησιμοποιεί στη μουσική του, αξίας εκατοντάδων ευρώ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό