18.8 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Διαμαρτυρία των οπαδών στο Κολωνία

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι διαμαρτυρίες στα γήπεδα της Bundesliga από τους οπαδούς συνεχίζονται. ΟΙ φίλαθλοι όλων των συλλόγων έχουν εκφράσει τη δυσαρέσκειά τους στη γερμανική λίγκα, για το γεγονός ότι θα μπουν νέοι επενδυτές (χορηγοί) στο πρωτάθλημα. Αυτή η απόφαση είχε παρθεί στις 11 Δεκεμβρίου και έκτοτε οι οπαδοί διαμαρτύρονται με τον δικό τους τρόπο στα γερμανικά γήπεδα.

Συγκεκριμένα, στην πρώτη αγωνιστική που είχε γίνει μετά  από αυτή την απόφαση, άπαντες που βρισκόντουσαν στις εξέδρες των γηπέδων, πετούσαν σοκολατένια κέρματα στον αγωνιστικό χώρο για να εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους για τη συμφωνία της DFL.

Αυτή η κίνηση έγινε και στην 18η αγωνιστική της Bundesliga και το παιχνίδι της Κολωνίας με την Ντόρμουντ στην έδρα της πρώτης. Μετά από λίγα λεπτά παιχνιδιού, οι φιλοξενούμενοι φίλαθλοι αποφάσισαν να πετάξουν σοκολατένια κέρματα στον αγωνιστικό χώρο.

Λίγο αργότερα, ήταν σειρά των «κριαριών» να προβούν σε αυτή την κίνηση, με τους οπαδούς των δύο ιστορικών ομάδων της Γερμανίας, να στέλνουν ξεκάθαρο μήνυμα στη λίγκα.

🚨The Borussia Dortmund game has been paused for a while now as Köln fans protest against outside investment destroying the sport by throwing loads of chocolate coins onto the pitch 👏 #KOEBVB pic.twitter.com/xHzJijdOu1

— football b*stards (@FootballBstards) January 20, 2024

Το νέο σχέδιο προβλέπει την πώληση έξι έως εννέα τοις εκατό των μετοχών μιας θυγατρικής της DFL, στην οποία θα ανατεθούν όλα τα δικαιώματα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, για 20 χρόνια. Οι οπαδοί στην Bundesliga έχουν ένα μεγάλο ποσοστό των δικαιωμάτων της ομάδας τους και δεν θέλει να… αλλάξει το ποδόσφαιρο στη χώρα τους.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό