18.8 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Διακοπές ρεύματος σήμερα Πέμπτη (14/3) σε 11 περιοχές της Αττικής

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος που θα πραγματοποιηθούν σήμερα Πέμπτη (14/3), αφορούν αρκετές περιοχές της Αττικής, όπως αναφέρεται σε σχετική ενημέρωση του ΔΕΔΔΗΕ.

Οι δήμοι του Λεκανοπεδίου που θα επηρεαστούν από τις διακοπές ρεύματος είναι οι ακόλουθοι:

ΦΥΛΗΑΘΗΝΑΠΕΙΡΑΙΑΣΣΑΛΑΜΙΝΑΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣΣΠΑΤΑ – ΛΟΥΤΣΑΑΙΓΙΝΑΜΑΡΑΘΩΝΑΣΗΛΙΟΥΠΟΛΗΑΛΙΜΟΣΒΟΥΛΑ

Τα ακριβή σημεία, τα ωράρια και η αιτιολόγηση των διακοπών στην ηλεκτροδότηση είναι τα εξής:

ΔΕΔΔΗΕ

ΔΕΔΔΗΕ

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε., οι διακοπές ρεύματος πραγματοποιούνται για έργα συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων, τα οποία απαιτούν προσωρινές διακοπές στην ηλεκτροδότηση. Η εταιρεία σημειώνει πως καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια για τη συντομότερη επανηλεκτροδότηση, εντούτοις, συνιστά στους καταναλωτές μεγάλη προσοχή, θεωρώντας ότι σε όλη την προγραμματισμένη διάρκεια διακοπής οι αγωγοί είναι υπό τάση.

Τι κάνουμε σε προγραμματισμένη διακοπή ηλεκτροδότησης

Σε τέτοια περίπτωση είναι σημαντικό να ακολουθήσουμε ορισμένες βασικές οδηγίες για να προστατεύσουμε τον εαυτό μας και το σπίτι μας.

Ενημερωνόμαστε για την αιτία της διακοπής, τηλεφωνώντας στον πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας ή επισκεπτόμαστε την ιστοσελίδα του.Ελέγχουμε τον ηλεκτρικό πίνακα και βεβαιωνόμαστε ότι δεν υπάρχει κάποια καμένη ασφάλεια.Αποσυνδέουμε τις συσκευές από την πρίζα, προστατεύοντάς τες από πιθανές βλάβες.Φροντίζουμε για το φαγητό μας. Εάν η διακοπή ρεύματος είναι παρατεταμένη, διατηρούμε τις τροφές στο ψυγείο ή την κατάψυξη.Εάν έχουμε κατοικίδια πρέπει να έχουν πρόσβαση σε φως και τροφή.

Ακολουθώντας τις παραπάνω απλές οδηγίες, μπορούμε να αντιμετωπίσουμε με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα μια προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό