16.6 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Διαθέσιμο το νέο Outlook για Windows

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Microsoft λανσάρει την νέα native εφαρμογή της υπηρεσίας Outlook για υπολογιστές Windows, την οποία είχαν την δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν όσοι ήθελαν σε preview έκδοση από τον Μάιο του 2022, αλλά τώρα περνά και επίσημα στο Microsoft Store της εταιρείας.

Στο επίσημο blog της, η Microsoft αναφέρει ότι το νέο Outlook θα είναι προεγκατεστημένο στα καινούργια PCs που θα πωλούνται με την έκδοση Windows 11 23H2, ενώ θα εμφανίζεται και σε όσα θα αναβαθμιστούν σε αυτήν αργότερα μέσα στο φθινόπωρο (λογικά προς τα τέλη Οκτωβρίου).

Εδώ να κάνουμε μια παρένθεση και να σημειώσουμε ότι η αναβάθμιση που θα κυκλοφορήσει αύριο 26 Σεπτεμβρίου 2023 ΔΕΝ είναι το 23H2 Update. Όσοι θέλετε να μάθετε τι καινούργιο θα φέρει το μεγάλο update του Windows 11 μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά εδώ.

Όσοι χρησιμοποιούν τις εφαρμογές Mail και Calendar σε υπολογιστές Windows 10 θα εξακολουθήσουν να βλέπουν το μήνυμα για την δοκιμή του νέου Outlook, ενώ θα πρέπει να γνωρίζουν ότι τα Mail και Calendar θα αντικατασταθούν ολοκληρωτικά μόλις γίνει η εγκατάσταση του νέου Outlook.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό