20 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Διαθέσιμο το μεγάλο update με νέα αυτοκίνητα, πίστες κ.ά.

Ειδήσεις Ελλάδα

Η SIE και η Polyphony Digital Inc. μόλις ανακοίνωσαν την τελευταία in-game ενημέρωση για το Gran Turismo 7, SPEC II 1.40. Διαθέσιμη χωρίς επιπλέον κόστος*, η SPEC II είναι η μεγαλύτερη ενημέρωση του Gran Turismo 7 από την κυκλοφορία του και συμπεριλαμβάνει:

7 νέα αυτοκίνητα – συμπεριλαμβανομένων του πολυαναμενόμενου Lexus LFA και του Tesla Model 3 Νέα πίστα – Lake Louise Snow Circuit3 Café / επιπρόσθετα μενούΕνημέρωση για τις Παγκόσμιες ΠίστεςGran Turismo Sophy (Αγωνιστικός Πράκτορας ΤΝ) μέσω του Γρήγορου Αγώνα (μόνο στο PS5)50 νέες Προκλήσεις προστίθενται στα ΔιπλώματαΟι Χώροι Συνάντησης προστίθενται στο Διαδικτυακό ΜενούSplit-Screen αγώνες τεσσάρων παικτών (μόνο στο PS5)Προσθήκες στις Φωτογραφίες Αγώνα και στα ScapeΑνανεωμένο GT Menu / Dashboard Νέα κινηματογραφική εισαγωγή

Η GT Sophy θα ενσωματωθεί στο Gran Turismo 7 σε μόνιμη βάση μόνο για τους χρήστες του PS5. Οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν έναν αγώνα γρήγορα μέσω του “Γρήγορου Αγώνα”, πρώην Arcade Mode, όπου μπορούν να επιλέξουν να αγωνιστούν ενάντια στην αγωνιστική πράκτορα ΤΝ για ακόμα πιο συναρπαστικούς/προκλητικούς αγώνες.

Η ενημέρωση SPEC II 1.40 είναι διαθέσιμη από σήμερα Πέμπτη 2 Νοεμβρίου και στην Ελλάδα.

*Για την ενημέρωση απαιτείται σύνδεση στο διαδίκτυο και το παιχνίδι Gran Turismo 7.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό