18.3 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Διαθέσιμος ο Μπράμπετς, αλλά χωρίς Τζούρασεκ κόντρα στη Νίκη Βόλου ο Άρης

Ειδήσεις Ελλάδα

Αφήνει πίσω του την ήττα πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό ο Άρης και στρέφει την προσοχή του στο κύπελλο Ελλάδας. Οι «κίτρινοι» μετά τη σπουδαία πρόκριση επί της ΑΕΚ στα πέναλτι, έχουν μπροστά τους τη Νίκη Βόλου για την προημιτελική φάση της διοργάνωσης. Μία ομάδα η οποία αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία.

Για το ματς στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ο Άκης Μάντζιος ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας του. Σε αυτή βρίσκεται ο Γιάκουμπ Μπράμπετς, ο οποίος είχε τραυματιστεί στον θώρακα με την ΑΕΚ και δεν είχε παίξει με τον Ολυμπιακό, ενώ εκτός έμεινε ο Τζούρασεκ και ο Ρόουζ.

Δείτε την ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης: 

Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εντός έδρας αγώνα με τη Νίκη Βόλου (24/01), στο πλαίσιο της φάσης των «8» του «Κυπέλλου Ελλάδας Βetsson» (1η Αγωνιστική) της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024.

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι στο Κλεάνθης Βικελίδης (18:00) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Κουέστα, Χουτεσιώτης, Οντουμπάτζο, Μοντόγια, Φεράρι, Φατόρε, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Βέλεθ, Νταρίντα, Βερστράτε, Μάνου Γκαρθία, Ντουκουρέ, Σουλεϊμάνοφ, Ζαμόρα, Σαβέριο, Μορόν, Φετφατζίδης, Παναγίδης, Αγοραστός.

* Εκτός αποστολής έμειναν οι Jean Jules Mvondo (τραυματίας), Durasek (ανέτοιμος, καθώς προέρχεται από ίωση), Rose (για λόγους αποφόρτισης), Pardo, Rupp, Menendez, Matarrita, Moberg Karlsson, Χριστοδουλόπουλος, Δεληζήσης, Κυριαζής.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό