22.1 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Διαθέσιμη δωρεάν μια έκδοση του στο Steam

Ειδήσεις Ελλάδα

Πέρασαν 18 χρόνια από την κυκλοφορία του original Age of Empires 3 και τρία χρόνια από τον ερχομό του Age of Empires 3: Definitive Edition, προκειμένου η Microsoft να πάρει τη μεγάλη απόφαση διανομής μιας free-to-play έκδοσης.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία προσφέρει το AOE3 Definitive Edition σε δωρεάν μορφή μέσα από την πλατφόρμα Steam, αλλά με ορισμένους αναμενόμενους περιορισμούς που θυμίζουν το μοντέλο του League of Legends. Για παράδειγμα, οι gamers έχουν στην διάθεση τους μόνο ορισμένους από τους πολιτισμούς (για αρχή τους French, Russians και Haudenosaunee), δυνατότητα δημιουργίας παιχνιδιού σε έναν από τους 8 χάρτες, single-player σε ένα από τα 8 campaigns και 1 από τις 6 ιστορικές μάχες, καθώς και πρόσβαση σε μη ranked online αγώνες.

Όπως και να ‘χει, η δωρεάν έκδοση του Age of Empires 3 είναι μια καλή περίπτωση για όποιον θέλει να δοκιμάσει το παιχνίδι (θα μπορούσαμε να το χαρακτηρίσουμε και ως εκτενές demo) προκειμένου να προχωρήσει αργότερα σε αγορά της ολοκληρωμένης έκδοσης του παιχνιδιού.

Age of Empires 3: Definitive Edition – [Steam Link]

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό