20.4 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Διαζύγιο της Κηφισιάς με Αναστασίου

Ειδήσεις Ελλάδα

Ήταν αναμενόμενο, έγινε πράξη: η Κηφισιά και ο Γιάννης Αναστασίου βαδίζουν από σήμερα (6/12) σε δρόμους χωριστούς.

Λίγες ώρες πριν τον πρώτο αγώνα Κυπέλλου με τον ΟΦΗ για τη φάση των «16», η ομάδα των βορείων προαστίων της Αθήνας ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Έλληνα τεχνικό.

Ο Αναστασίου ανέλαβε την Κηφισιά το καλοκαίρι κι έγινε ο πρώτος προπονητής του συλλόγου στην παρθενική συμμετοχή του στην ανώτατη ελληνική ποδοσφαιρική κατηγορία.

Το ξεκίνημα της ομάδας ήταν ελπιδοφόρο, όμως προϊόντος του χρόνου η απόδοσή της άρχισε να φθίνει και το φινάλε του πρώτου γύρου τη βρήκε στην τελευταία θέση της κατάταξης, ισόβαθμη του ΠΑΣ Γιάννινα με 8 βαθμούς .

Τελευταίος αγώνας με τον Αναστασίου στον πάγκο της ήταν εκείνος του περασμένου Σαββάτου στο Αγρίνιο, όπου οι «νεοφώτιστοι» ηττήθηκαν με 3-0 από τον Παναιτωλικό.

Εν αναμονή της ανακοίνωσης του νέου τεχνικού, μαζί με τον Γιάννη Αναστασίου αποχωρούν από την Κηφισιά και οι άμεσοι συνεργάτες του, Ανδρέας Σκέντζος, Γιώργος Λαγκαδίτης και Κωνσταντίνος Κωνσταντόπουλος.

Το Σάββατο (9/12) η Κηφισιά θα ανοίξουν την αυλαία της 14ης αγωνιστικής αντιμετωπίζοντας στο δημοτικό στάδιο Καισαριανής (17:30) τον ΠΑΣ Γιάννινα, στο ντέρμπι ουραγών.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό