18.7 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Διαδοχικές συναντήσεις με Χρ. Ράμμο και Κ. Μενουδάκο τη Δευτέρα

Ειδήσεις Ελλάδα

Διαδοχικές συναντήσεις με τους προέδρους της Αρχής Διασφάλισης Απορρήτου των Επικοινωνιών και της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, Χρήστο Ράμμο και Κωνσταντίνο Μενουδάκο, θα έχει αύριο Δευτέρα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης.

Συγκεκριμένα στις 13:00 θα συναντήσει τον πρόεδρο της Αρχής Διασφάλισης Απορρήτου των Επικοινωνιών (ΑΔΑΕ) και στις 14:30 θα έχει συνάντηση με τον επικεφαλής της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ διατηρεί ψηλά στην πολιτική ατζέντα την υπόθεση των υποκλοπών και σε πρόσφατη ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης καταφερόταν κατά της κυβέρνησης με αιχμή τη συναισθηματικά φορτισμένη απάντηση του κ. Ράμμου στα όσα ανέφερε από το βήμα της Βουλής ο πρωθυπουργός.

Στη Ελλάδα ζούμε μία παρένθεση της Ιστορίας η οποία πρέπει να κλείσει το συντομότερο. Δεν είναι μόνο οι νέες αποκαλύψεις για τις σκοτεινές διαδρομές των υποκλοπών του Μεγάρου Μαξίμου.Είναι και η δολοφονία χαρακτήρα των αξιοπρεπών ανθρώπων -όπως ο κ. Ράμμος- που συμβαίνει αυτή τη… pic.twitter.com/L5NLIDjJJW

— Stefanos Kasselakis – Στέφανος Κασσελάκης (@skasselakis) November 2, 2023



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό