17.9 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Διαγωνισμό αποδοχής ξένων καρτών για πληρωμές προκήρυξε η ΑΑΔΕ

Ειδήσεις Ελλάδα

Διακήρυξη Ανοιχτού Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού (Άνω των ορίων – Μέσω ΕΣΗΔΗΣ) για την ανάθεση Σύμβασης με τίτλο: «Υλοποίηση συστήματος αποδοχής ξένων καρτών στο δίκτυο ΕFT/POS της ΑΑΔΕ και e-POS της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων για την είσπραξη των δημοσίων εσόδων» από την ΑΑΔΕ.

Οι υποψήφιοι να εξυπηρετούν τις κάρτες που φέρουν τα σήματα των διεθνών οργανισμών κάρτας VISA και Mastercard. Προαιρετικά θα εξυπηρετούν τις κάρτες που φέρουν τα σήματα των διεθνών οργανισμών DINNERS, AMERICAN EXPRESS και China Union Pay, για τις οποίες θα ισχύει το ύψος προμήθειας των υποχρεωτικών καρτών.

Ο Ανάδοχος δύναται να διοδεύσει τις συναλλαγές με ή χωρίς φυσική παρουσία της κάρτας πληρωμών εξωτερικού μέσω του παραπάνω δικτύου EFT/POS και του συστήματος DIAS e-POS αντίστοιχα.

Εναλλακτικά, στην περίπτωση που ο Ανάδοχος δεν επιθυμεί να διοδεύσει τις συναλλαγές μέσω του υπάρχοντος δικτύου EFT/POS της Α.Α.Δ.Ε. και τις συναλλαγές χωρίς φυσική παρουσία της κάρτας (e-POS) μέσω της τρέχουσας διόδευσης για τις εγχώριες κάρτες, θα αναλάβει να εγκαταστήσει, συνδέσει και παραμετροποιήσει ισάριθμα EFT/POS και στα σημεία που είναι εγκατεστημένα τα υφιστάμενα τερματικά, παρέχοντας παράλληλα τη δυνατότητα για εκτέλεση συναλλαγών χωρίς φυσική παρουσία της κάρτας (e-POS) στο myAADE και το e-Παράβολο. Το κόστος για τη θέση σε λειτουργία των συστημάτων POS και e-POS για την είσπραξη των δημοσίων εσόδων βαρύνει εξ ολοκλήρου τον ανάδοχο και συμπεριλαμβάνεται στην αμοιβή του αναδόχου. Στην περίπτωση που δημιουργηθεί νέο δίκτυο EFT/POS, ο ανάδοχος αναλαμβάνει τη συντήρησή του για όλη τη διάρκεια της σύμβασης, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος προαίρεσης.  

Στην περίπτωση των συναλλαγών που πραγματοποιούνται χωρίς φυσική παρουσία κάρτας, ο Ανάδοχος θα πρέπει να αναλάβει την υλοποίηση διαλειτουργικότητας για την εκτέλεση των συναλλαγών είτε μέσω της αντίστοιχης υφιστάμενης υλοποίησης της DIAS e-POS ή ανεξάρτητα με την ανάπτυξη νέας διαλειτουργικότηταςΗ εκτιμώμενη συνολική αξία της σύμβασης ανέρχεται στο ποσό των 1.250.515,20€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24 % ήτοι προϋπολογισμός χωρίς ΦΠΑ: 1.008.480,00€ πλέον ΦΠΑ ύψους: 242.035,20€, (εκτιμώμενη αξία σύμβασης 625.257,60€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ και προϋπολογισμός δικαιώματος προαίρεσης 625.257,60€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ).

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό