18.8 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

«Διαγωνισμός καρφωμάτων» το Top10 της EuroLeague με φοβερούς Λεσόρ και ΜακΚίσικ

Ειδήσεις Ελλάδα

Η 27η αγωνιστική της Euroleague που μας πέρασε, σημαδεύτηκε από τις επιβλητικές εκτός έδρας νίκες που σημείωσαν οι ελληνικές ομάδες. Πιο συγκεκριμένα, ο Παναθηναϊκός AKTOR καθήλωσε όλη την Ευρώπη με το ασύλληπτο «διπλό» που πήρε μέσα στη Μαδρίτη επί της Ρεάλ, ενώ ο Ολυμπιακός έστειλε μήνυμα ότι πατάει ξανά καλά στα πόδια του, κάνοντας περίπατο μέσα στο Κάουνας επί της Ζαλγκίρις.

Εκτός των άλλων, οι δύο «μεγάλοι» του ελληνικού μπάσκετ συνδύασαν την ουσία με το θέαμα προσφέροντας ουκ ολίγες εντυπωσιακές φάσεις που μονοπώλησαν το ενδιαφέρον του Top-10 της EuroLeague για την 27η στροφή, όπου ήταν γεμάτο από καρφώματα. Απολαύστε το βίντεο με τις κορυφαίες στιγμές από την αγωνιστική της EuroLeague που μας πέρασε:

Την παράσταση έκλεψε το κάρφωμα του Σακίλ ΜακΚίσικ που διέσχισε σαν σίφουνας όλο το παρκέ και με το οποίο βρέθηκε στη δεύτερη θέση των κορυφαίων φάσεων. Την πρωτιά πήρε το απίστευτο πόστερ κάρφωμα του Ματίας Λεσόρ απέναντι στον Πουαριέ σε μια από τις πολλές εκρηκτικές φάσεις που μοίρασε στην ισπανική πρωτεύουσα ο Γάλλος, έχοντας παράλληλα και μια ακόμα παρουσία στις υπόλοιπες φάσεις. Υπενθυμίζεται ότι ο Λεσόρ αναδείχθηκε και MVP όχι μόνο της νίκης επί της Ρεάλ αλλά και ολόκληρης της αγωνιστικής, ολοκληρώνοντας το παιχνίδι με 26 πόντους, 12/18 δίποντα, 7 ριμπάουντ και 4 ασίστ, 2 κλεψίματα και 2 λάθη για τους συνολικά 33 βαθμούς αξιολόγησης

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό