16.2 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Διήμερο «φωτιά» με Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε εις διπλούν στον Πειραιά

Ειδήσεις Ελλάδα

Αφού κατόρθωσε το απόλυτο ποδοσφαιρικό θαύμα, ο Ολυμπιακός επικράτησε με θριαμβευτικό τρόπο της Μακάμπι Τελ Αβίβ με 6-1 και υπερκαλύπτοντας το εις βάρος του 1-4 στον Πειραιά, πήρε το εισιτήριο για την πρόκριση στα προημιτελικά του UEFA Europa Conference League.

Μαθαίνοντας τον αντίπαλό τους το μεσημέρι της Παρασκευής (15/03), οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να αντιμετωπίσουν την Φενέρμπαχτσε με φόντο την πρόκριση στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης σε ένα πολύ δυναμικό ζευγάρι, η αρχή του οποίου θα γίνει με το πρώτο παιχνίδι στις 11 Απριλίου που θα διεξαχθεί στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Ωστόσο, το ενδιαφέρον της εν λόγω ελληνοτουρκικής μάχης δεν περιορίζεται στο ποδόσφαιρο αφού μια μέρα μετά και συγκεκριμένα στις 12 του ίδιου μήνα, οι δύο ομάδες διασταυρώνουν και πάλι τα ξίφη τους, αυτή τη φορά για το άθλημα του μπάσκετ.

Υπενθυμίζεται ότι στις 12/04 είναι προγραμματισμένη η αναμέτρηση της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού με την αντίστοιχη της Φενέρ στο πλαίσιο της 34ης και τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Euroleague. Ένα παιχνίδι που πρόκειται να κρίνει πολλά για το τελικό πλασάρισμα των δύο ομάδων ενόψει Playoffs και το οποίο θα διατηρήσει… ζωντανό το κλίμα και τη δράση, μια μέρα μετά το πρώτο παιχνίδι των ποδοσφαιρικών ομάδων για το πρώτο σκέλος των «8» του Conference League.

Η εν λόγω συγκυρία δεν πέρασε απαρατήρητη από την διοργανώτρια αρχή της EuroLeague με τους ανθρώπους της λίγκας να σχολιάζουν το διπλό… συναπάντημα των δύο συλλόγων σε δύο διαφορετικά αθλήματα, μέσω ανάρτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό