22.5 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Διέρρευσε το Ghost of Tsushima: Director’s Cut για τα PS4 και PS5

Ειδήσεις Ελλάδα

Όπως φαίνεται, το Ghost of Tsushima θα επανακυκλοφορήσει με μια νέα ολοκληρωμένη έκδοση για τα PS4 και PS5. Συγκεκριμένα, το ESRB αποκάλυψε πριν την ώρα του το Ghost of Tsushima: Director’s Cut. Η καταχώρηση που βρέθηκε στη βάση δεδομένων της υπηρεσίας ηλικιακής ταξινόμησης παιχνιδιών για την Βόρεια Αμερική δεν περιλάμβανε πληροφορίες για τα περιεχόμενα του πακέτου, αλλά έκανε λόγο και τόσο για PS4 όσο και για PS5 έκδοση.

Πιθανότατα θα έχουμε να κάνουμε με ένα ολοκληρωμένο πακέτο που θα περιλαμβάνει το βασικό παιχνίδι που κυκλοφόρησε τον Ιούλιο του 2020 και αφηγείται την ιστορία του Jin Sakai, το co-op πακέτο επέκτασης Ghost of Tsushima: Legends που κυκλοφόρησε τον περασμένο Οκτώβριο και ίσως άλλο νέο περιεχόμενο.

Μάλιστα, αφού η επανέκδοση έχει φτάσει στο στάδιο της ηλικιακής ταξινόμησης, η τελική κυκλοφορία μάλλον δεν απέχει πολύ.

Για την ιστορία, αυτή δεν είναι η πρώτη Director’s Cut κυκλοφορία που θα δούμε για αποκλειστικότητα του PlayStation, αφού πρόσφατα είχε ανακοινωθεί και το Death Stranding Director’s Cut της Kojima Productions.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό