24 C
Athens
Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024

Διέρρευσαν οι τιμές για το Poco X3 Pro

Ειδήσεις Ελλάδα

Του Θάνου Παλάγκα

Η Poco, ένα από τα brand της Xiaomi, έχει προγραμματισμένο event για τις 22 Μαρτίου, το οποίο ανακοίνωσε εχθές στις 15 του μήνα. Πάρα πολλές φήμες και διαρροές μας έχουν οδηγήσει στο συμπέρασμα ότι αυτό που θα ανακοινωθεί επίσημα την επόμενη εβδομάδα θα είναι το Poco X3 Pro.

Όπως υποδηλώνει το όνομα, αυτό θα είναι το «αδερφάκι» του Poco X3. Πολλές από τις προδιαγραφές έχουν διαρρεύσει και σήμερα έχουμε πληροφορίες σχετικά με τις τιμές του.

Προφανώς δεν μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι οι παραπάνω τιμές είναι σωστές, όμως σύμφωνα με μια καταχώρηση σε ένα Ευρωπαϊκό κατάστημα, το Poco X3 Pro θα ξεκινάει από €269 με 6GB RAM και 128GB αποθηκευτικού χώρου.

Θα υπάρχει επίσης και έκδοση με 8GB RAM και 256GB αποθηκευτικού χώρου, με τιμή €319. Το τηλέφωνο θα είναι προφανώς διαθέσιμο σε χρώματα Metal Bronze, Frost Blue και Phantom Black.

Το Poco X3 Pro λέγεται ότι θα έχει τον Qualcomm Snapdragon 860 (ο οποίος είναι ένα μοντέλο λίγο παραπάνω από τον 855+ από το 2019). Επίσης θα έχει 4 αισθητήρες στο πίσω μέρος του, με έναν 48ΜΡ βασικό αισθητήρα (μαζί με έναν υπερευρυγώνιο, macro και αισθητήρα βάθους), μπαταρία 5000+ mAh με γρήγορη φόρτιση 33W και οθόνη με ρυθμό ανανέωσης 120Hz και ανάλυση FHD+.

Όλα θα αποκαλυφθούν την επόμενη εβδομάδα, οπότε υπομονή μέχρι τότε.

[via]

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό