23.5 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Διέγραψε τον Ταμήλο η ΝΔ λόγω δηλώσεων για τα Τέμπη

Ειδήσεις Ελλάδα

Με απόφαση της Γραμματέως της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Μαρίας Συρεγγέλα, διαγράφεται από μέλος της Νέας Δημοκρατίας ο Μιχαήλ Ταμήλος.

«Οι δηλώσεις του δεν συνάδουν με τις αρχές και τις αξίες μας και δεν έχουν καμία θέση στο κόμμα μας», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Σημειώνεται ότι σάλο είχαν προκαλέσει οι δηλώσεις του Μιχάλη Ταμήλου με αφορμή την παρουσία συγγενών των θυμάτων της τραγωδίας στα Τέμπη στη διάρκεια της παρέλασης στα Τρίκαλα για την 25η Μαρτίου.

«1.977 Τρικαλινοί απεβίωσαν εντός του 2023. Μεταξύ των οποίων ήταν και τα τρία άτυχα παιδιά. Δεν θα πάρουν μαντήλια να κλαίνε όλα τα Τρίκαλα», δήλωσε ο Μιχάλης Ταμήλος σε ραδιόφωνο των Τρικάλων, με τον ΣΥΡΙΖΑ να καλεί τη Νέα Δημοκρατία να προχωρήσει στη διαγραφή του.

Σε ηχητικό απόσπασμα που δημοσίευσετο Trikalanews.gr, ο Μιχάλης Ταμήλος σχολιάζει στο Ράδιο Ζυγός τα όσα συνέβησαν χθες στην παρέλαση για την επέτειο της 25ης Μαρτίου στα Τρίκαλα και με αφορμή την παρουσία των γονέων των αδικοχαμένων κοριτσιών από το Καστράκι, στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

«Με αφορμή το γεγονός, ξέρεις πόσοι Τρικαλινοί πέθαναν το 2023; 1.977 Τρικαλινοί απεβίωσαν εντός του 2023. Μεταξύ των οποίων ήταν και τα τρία άτυχα παιδιά. Δεν θα πάρουν μαντήλια να κλαίνε όλα τα Τρίκαλα, επειδή 1.977 Τρικαλινοί πέθαναν… Η ζωή συνεχίζεται. Ο καθένας έχει τα προβλήματά του. Θέλει να βρει δουλειά…», είπε αρχικά ο Μιχάλης Ταμήλος στον δημοσιογράφο.

«Ο άλλος, του σκοτώνουν το παιδί, τη γυναίκα κτλ., θα πάει ο ίδιος στις αρμόδιες υπηρεσίες, στα δικαστήρια εκεί που πρέπει. Δεν μπορεί να επιβάλλεις στην κοινωνία να υποφέρει για σένα, αυτό θέλω να πω», τόνισε ο πρώην βουλευτής της ΝΔ και συμπλήρωσε: «Υπάρχει ζωή για τους άλλους… Ο κόσμος έχει προβλήματα, εσύ νομίζεις ότι όλα τα Τρίκαλα ασχολούνται με το θέμα αυτό;».

Ο ίδιος χαρακτήρισε την πολιτική ως ένα «θέατρο εντυπώσεων», ενώ αναφερόμενος στην πρόταση δυσπιστίας, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, είπε μεταξύ άλλων: «καμιά οικογένεια δεν θα την σώσει ο Μητσοτάκης, ο Ανδρουλάκης κανένας… Μόνοι οι συγγενείς θα πρέπει να βγάλουν το φίδι από την τρύπα. Θα τελειώσει κι αυτό και η ζωή συνεχίζεται… σιγά τώρα την πρόταση μομφής».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό