20.2 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

«Διάσπαρτες» νεφώσεις

Ειδήσεις Ελλάδα

Την Τετάρτη, στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας και κυρίως στα κεντρικά, τα ανατολικά και τα νότια ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με αρκετή ηλιοφάνεια και λίγες νεφώσεις κατά τόπους πιο αυξημένες, ωστόσο στα δυτικά και τα βόρεια αναμένονται αυξημένες νεφώσεις, με λίγες βροχές κατά τόπους και κατά διαστήματα κυρίως στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και πρόσκαιρα στα Δωδεκάνησα.

Η ορατότητα τις πρωινές και τις βραδινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη και θα σχηματιστούν κατά τόπους ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία 4 με 5 μποφόρ και στο Αιγαίο θα πνέουν στα νότια από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και στα υπόλοιπα τμήματά του από μεταβλητές διευθύνσεις 2 με 4 μποφόρ, ωστόσο από το απόγευμα θα γίνουν νότιοι-νοτιοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φτάσει στα κεντρικά και τα βόρεια τους 15 με 16 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 17 με 18 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου τους 18 με 19 και τοπικά 20 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική αναμένεται γενικά ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, που παροδικά και κατά τόπους θα είναι πιο αυξημένες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις 2 με 4 μποφόρ, ενώ από το απόγευμα θα στραφούν σε νοτίων διευθύνσεων.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται αυξημένες νεφώσεις και μερική ηλιοφάνεια κατά διαστήματα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις 2 με 3 και πρόσκαιρα τοπικά 4 μποφόρ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό