22.1 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Δημόσια συγγνώμη του Γκουαρδιόλα που είχε αποκαλέσει υπέρβαρο τον Φίλιπς

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα, ζήτησε δημόσια συγγνώμη στον Κάλβιν Φίλιπς, για την περίοδο που τον είχε αποκαλέσει υπέρβαρο σε δημόσια τοποθέτησή του.

Η Μάντσεστερ Σίτι είχε δαπανήσει κοντά στα 50 εκατομμύρια ευρώ το καλοκαίρι του 2022 για να κάνει δικό της τον Φίλιπς, από την Λιντς, με τον παίκτη να μένει «εκτός» ομάδας με τον προπονητή του Πεπ Γκουαρδιόλα να τον θεωρεί υπέρβαρο.  Ο Άγγλος ποδοσφαιριστής, έβαλε πείσμα αδυνάτησε και ξανά βρήκε τον παλιό του εαυτό με αποτέλεσμα τον Ιανουάριο να αποχωρεί από τους «Πολίτες» και να μετακομίζει ως δανεικός στην Γουέστ Χάμ.

Ο 25χρονος άσσος, δεν έχει καταφέρει να δείξει μέχρι στιγμής κάτι το αξιοσημείωτο στους Λονδρέζους, και με πρόσφατη τοποθέτησή του, αποκάλυψε ότι τον είχε πειράξει το γεγονός και ένιωσε προσβεβλημένος με τον τρόπο που μίλησε ο πρώην προπονητής του για αυτόν. 

Ο Πεπ, μετά από αυτές του τις δηλώσεις ζήτησε συγγνώμη για τον τρόπο που είχε μιλήσει τότε on camera.

“Αν έχω μετανιώσει για αυτό που έγινε; Ναι, λυπάμαι. Το να απολογούμαι μία φορά σε οκτώ χρόνια, δεν είναι άσχημο. Αλλά λυπάμαι πραγματικά και του ζητάω συγγνώμη”, τόνισε σε συνέντευξη Τύπου ο Καταλανός.

Η μητέρα του Φίλιπς, μετά την συμπεριφορά αυτή, προς τον γιο της σταμάτησε να βλέπει κάθε αγώνα της Μάντσεστερ Σίτι. Από την άλλη και ο ίδιος, έχει ένα κακό ξεκίνημα με την Γουέστ Χαμ με αποκορύφωμα την κόκκινη που δέχθηκε στο παιχνίδι κόντρα στην Νότιγχαμ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό