17.9 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Δημόσια συγγνώμη από την πριγκίπισσα Κέιτ

Ειδήσεις Ελλάδα

Μια απίστευτη τροπή παίρνει η υπόθεση της επεξεργασμένης μέσω photoshop φωτογραφίας της βρετανικής βασιλικής οικογένειας η οποία έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων.

Σε μια σπάνια κίνηση, η πριγκίπισσα Κέιτ βγήκε μπροστά και ζήτησε δημόσια συγγνώμη παραδεχόμενη ότι επεξεργάστηκε τη φωτογραφία για την Ημέρα της Μητέρας.

Η Κέιτ Μίντλετον ζήτησε συγγνώμη για «οποιαδήποτε σύγχυση» προκλήθηκε από τη φωτογραφία της Γιορτής της Μητέρας με τα τρία παιδιά της.

Σε ανάρτηση που έκανε στον λογαριασμό της που διατηρεί με τον σύζυγό της στο Instagram έγραψε: «Όπως πολλοί ερασιτέχνες φωτογράφοι, πειραματίζομαι περιστασιακά με το μοντάζ. Ήθελα να εκφράσω τη συγγνώμη μου για οποιαδήποτε σύγχυση προκάλεσε η οικογενειακή φωτογραφία που μοιραστήκαμε την Κυριακή».

Τα κραυγαλέα λάθη

Τα εξόφθαλμα «λάθη φωτομοντάζ» που εντόπισαν οι χρήστες ήταν η απουσία της βέρας στο χέρι της Κέιτ, η θολή φούστα της Σάρλοτ και το διάτρητο μανίκι ενώ εντύπωση έκανε το κακώς ευθυγραμμισμένο φερμουάρ στο τζάκετ που φοράει η μέλλουσα βασίλισσα.

Σημειώνεται ότι το χέρι που κρατάει τον Λούις είναι αρκετά θολό ενώ τα μαλλιά της Σάρλοτ έχουν υποστεί και αυτά επεξεργασία.

Μάλιστα, στον χορό μπήκαν και τα μεγάλα διεθνή πρακτορεία φωτογραφιών και ειδήσεων που ζήτησαν να διαγραφούν οι εν λόγω δημοσιεύσεις καθώς αποτελούν προϊόν επεξεργασίας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό