23.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Δημουλάς: «Νταήδες μού πετούσαν πέτρες – Δέχτηκα πολύ μπούλινγκ στα 14»

Ειδήσεις Ελλάδα

Αρχική > Astrology News > Δημουλάς: «Νταήδες μού πετούσαν πέτρες – Δέχτηκα πολύ μπούλινγκ στα 14»

Στο πλατό του Super Κατερίνα βρέθηκε ο Στέφανος Δημουλάς. Τον διεθνούς φήμης χορευτή, που ζει και δραστηριοποιείται στο Λονδίνο, υποδέχθηκε η Κατερίνα Καινούργιου, συζητώντας μαζί του για το νομοσχέδιο περί υιοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια, καθώς και για τον εκφοβισμό που βίωσε ο ίδιος στην παιδική του ηλικία.

«Εγώ δεν έκανα ποτέ coming-out στην οικογένειά μου, θεωρούσα αυτό που ζω ως κάτι τελείως διαφορετικό. Το εξώφυλλο που έκανα με τον πατέρα μου στο Attitude άλλαξε όλη την αποδοχή που είχα στο μυαλό μου για το τι πραγματικά είμαι», δηλώνει ο Στέφανος Δημουλάς.

«Οι γονείς μου δέχθηκαν σχόλια για μένα στον Βόλο αλλά δεν τους ένοιαζε. Ειδικά ο πατέρας μου, όταν τον ρώτησαν πώς θα αντιδρούσαν εάν του έφερνα εγώ έναν άντρα ως σύντροφο, απαντούσε: όπως κι εγώ πήγα στον δικό μου πατέρα και του είπα ότι αγαπάω τη Λουκία, έτσι θα δεχθώ κι εγώ τον γιο μου», εξομολογείται στη συνέχεια.

«Φυσικά και δέχθηκα πολύ μεγάλο bullying ως παιδί. Θυμάμαι 14 ετών να τρέχω στην Ερμού στον Βόλο κι από πίσω δύο νταήδες με μηχανάκι μου πετούσαν πέτρες. Δεν θυμάμαι καν τα πρόσωπά τους, φορούσαν κουκούλες και φώναζαν. Οι γονείς μου….

Δες την συνέχεια εδώ…

 

 

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ- OK.MAG.GR

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό