20 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Δημοσκόπηση: 1ο φαβορί για την Ευρωλίγκα η Ρεάλ, 2ο ο Ολυμπιακός, 4ος ο Παναθηναϊκός

Ειδήσεις Ελλάδα

Μία ακόμη πολύ ενδιαφέρουσα δημοσκόπηση που συμμετείχαν παίκτες της Ευρωλίγκας δημοσιοποίησε η «Basket News», αυτή τη φορά για το ποια ομάδα πιστεύουν ότι θα κατακτήσει τη διοργάνωση

Ακόμη μία πολύ ενδιαφέρουσα δημοσκόπηση, στην οποία συμμετέχουν ανώνυμα παίκτες της Ευρωλίγκας (μεταξύ αυτών και κάποιοι κορυφαίου επιπέδου), δημοσίευσε η ιστοσελίδα «Basket News».

Αυτή τη φορά, οι παίκτες ρωτήθηκαν για το ποια ομάδα πιστεύουν ότι θα φτάσει στο Final Four, ποια θα κατακτήσει την Ευρωλίγκα, αλλά και για τους παίκτες που θα είναι υποψήφιοι για την καλύτερη πεντάδα της διοργάνωσης.

Όσον αφορά την πρόκριση στο Final Four, η δημοσκόπηση έγινε με βάση τις απόψεις των General Managers των ομάδων. Η Ρεάλ συνέλεξε το 100% των ψήφων τους, ενώ δεύτερος ήταν ο Ολυμπιακός με 72,8%, με τον Παναθηναϊκό να μην βρίσκεται σε θέση κάτω από την 8η.

Ωστόσο, όσον αφορά στο ποια ομάδα θα κατακτήσει τη διοργάνωση, ήταν η σειρά των παικτών να δώσουν τη δική τους απάντηση. Η απάντηση ήταν ίδια με των GM, θέτοντας ως φαβορί τη Ρεάλ, ενώ επέλεξαν 2ους τους «ερυθρολεύκους» και 4ο το «τριφύλλι», πίσω από την 3η Αρμάνι Μιλάνο.

Όσο για τα φαβορί για την κορυφαία πεντάδα, αυτή είναι κατά σειρά οι: Μίροτιτς, Ταβάρες, Κλάιμπερν, Μάικ Τζέιμς, Λορέντζο Μπράουν, Πάντερ, Μιλουτίνοφ, Μπόλντγουιν. Για τους παίκτες που ήρθαν από το ΝΒΑ και αναμένεται να ξεχωρίζουν έχουν ψηφιστεί τα αδέρφια Ερνανγκόμεθ και ο Κέμπα Γουόκερ, ενώ σε αυτούς που αναμένεται να κάνουν το «ξεπέταγμα» και να ξεχωρίσουν, συγκαταλέγεται και ο Άλεκ Πίτερς!

Υπενθυμίζουμε ότι η εν λόγω ιστοσελίδα ανέβασε δημοσκόπηση για την Ευρωλίγκα και την Τετάρτη, εκεί όπου οι Σλούκας, Μπραζντέικις και Αταμάν ψηφίστηκαν ως κάποιοι από τους πιο υπερεκτιμημένους της διοργάνωσης.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό