23.6 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Δημοσιογράφος την «έπεσε» σε ζωντανή σύνδεση στον Μπέλινγκχαμ

Ειδήσεις Ελλάδα

Τρελάθηκε ο Τζουντ Μπέλινγκχαμ με το «πέσιμο» της δημοσιογράφου σε ζωντανή σύνδεση. Μετά το παιχνίδι της Ρεάλ Μαδρίτης με την Λειψία για το Champions League, δημοσιογράφος την… έπεσε κανονικά στον ποδοσφαιριστή ρωτώντας τον αν θέλει να πάει σπίτι μαζί της.

Viral έχει γίνει το βίντεο με Ισπανίδα δημοσιογράφο να… λιγουρεύεται τον Άγγλο ποδοσφαιριστή και να του ζητάει να συνεχίσουν μαζί στο σπίτι της. Συγκεκριμένα η Αλέσια Ταρκίνο, δημοσιογράφος του Amazon, εμφανώς γοητευμένη από τον ποδοσφαιριστή της «Βασίλισσας», δεν δίστασε εκτός των ερωτήσεων σχετικά με την απόδοσή του απέναντι στην Λειψία να τον ρωτήσει αν θέλουν να… συνεχίσουν μαζί.

Η αλήθεια είναι ότι, ο Μπέλινγκχαμ, αν και βρίσκεται μόλις έναν χρόνο στην ομάδα των Μαδριλένων, έχει κλέψει πολλές.. καρδιές και όχι μόνον στο αγωνιστικό κομμάτι που (και) σε αυτό τα πηγαίνει λίγο παραπάνω από εξαιρετικά.

 Ο Άγγλος διεθνής μετράει το εκπληκτικό στην Ρεάλ Mαδρίτης με 28 αγώνες και 20 τέρματα σε όλες τις διοργανώσεις, δικαιώνοντας απόλυτα την ομάδα της Ισπανίας που ξόδεψε το περασμένο καλοκαίρι ένα ποσό πάνω από τα 100 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει από την Μπορούσια Ντόρτμουντ. Έχει εξελιχθεί στο βασικό «κανόνι» της ομάδας του Κάρλο Αντσελότι, με τις εμφανίσεις του να «τραβούν» κυριολεκτικά την προσοχή όλων.

Υπάρχουν  βέβαια και εκείνοι ή για να το πούμε καλύτερα εκείνες που κοιτούν τον Τζουντ Μπέλινγχαμ, και πέρα από την αγωνιστική του απόδοση, καλή ώρα σαν την Ταρκίνο! 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό