20.9 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Δημοκράτες: Επίθεση στα γραφεία της Αθήνας

Ειδήσεις Ελλάδα

Για «βανδαλισμό» στα γραφεία των Δημοκρατών που έλαβε χώρα τα ξημερώματα της Κυριακής (14/4) ενημέρωσε ο Ανδρέας Λοβέρδος σε ανάρτηση που συνόδευσε με φωτογραφίες.

Η έδρα του νεοπαγούς κόμματος στεγάζεται στη συμβολή των οδών Ακαδημίας και Μαυρομιχάλη, στο κέντρο της Αθήνας, και δύο ημέρες μετά το επίσημο άνοιγμά της υπήρξαν οι πρώτες αντιδράσεις. Όπως αποτυπώθηκε από τις εικόνες που κοινοποίησε ο πρώην υπουργός, υλικές ζημιές υπέστη η πρόσοψη των γραφείων.

«Εκείνοι με επιθέσεις, εμείς με μετριοπάθεια. Συνεχίζουμε για την Ελλάδα», έγραψε ως απάντηση ο κ. Λοβέρδος που με τη νέα πολιτική απόπειρά του επιχειρεί να εισέλθει στο πολιτικό χάρτη της χώρας δοκιμάζοντας τις δυνάμεις του στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου.

Βανδαλισμός στα γραφεία των Δημοκρατών με το καλημέρα σας. Ούτε δυο μέρες δεν άντεξαν τα γραφιστικά των γραφείων του κόμματος στη συμβολή των οδών Ακαδημίας και Μαυρομιχάλη στην Αθήνα. Εκείνοι με επιθέσεις εμείς με μετριοπάθεια. Συνεχίζουμε για την Ελλάδα #dimokrates(φωτο… pic.twitter.com/PfIsmCtGql

— Andreas Loverdos (@a_loverdos) April 14, 2024



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό