22.6 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Γιόρτασε τη γιορτή του με τους επώνυμους φίλους του

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος με αφορμή την ονομαστική του εορτή, διοργάνωσε ένα πάρτι με καλεσμένους τα αγαπημένα του πρόσωπα. Ανάμεσά τους και πολλοί επώνυμοι της showbiz που βρέθηκαν εκεί για να του ευχηθούν και να διασκεδάσουν όλοι μαζί.

Ο φωτογραφικός φακός του govastiletto.gr ήταν εκεί και απαθανάτισε τον εορτάζοντα Δημήτρη Ουγγαρέζο και τους επώνυμους καλεσμένους του να διασκεδάζουν στο «Callas Gastro Bar».

Ανάμεσα σε αυτούς η Σίσσυ Χρηστίδου,ο Τζίμης Σταθοκωστόπουλος, η Γωγώ Φαρμάκη και ο Νίκος Γεωργιάδης.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος παραχώρησε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες και ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για τα αιχμηρά του σχόλιά που συχνά γίνονται αντικείμενο συζήτησης, την Ελένη Μενεγάκη, την Κατερίνα Καινούργιου, αλλά και την επιθυμία να παρουσιάσει τη δική του εκπομπή.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είπε: «Το σχόλιό μου πλέον είναι πιο αιχμηρό, αλλά έχω φτιάξει τον τρόπο που το λέω και είναι πολύ σημαντικό. Την ουσία την έχω ακονίσει κιόλας.

Μπορεί να σας φαίνεται ότι δεν τα χώνω, αλλά τα χώνω περισσότερο από παλιά. Οι κόντρες ακόμα κι αν είναι το μυστικό της επιτυχίας είναι της εφήμερης επιτυχίας, η οποία τα καταφέρνει από λάθος δρόμο. Δεν θέλουμε τέτοια τηλεόραση.

Καταθέτω προτάσεις κάθε χρόνο με κάθε τρόπο. Έχω κάνει δύο πιλότους για διαφορετικές εκπομπές και είχα βάλει λεφτά από την τσέπη μου. Δεν είναι προτεραιότητά μου να είμαι στην τηλεόραση. Προτεραιότητά μου είναι να κάνω ωραία πράγματα γι’ αυτούς που μας παρακολουθούν όχι για τους εαυτούς μας».

 

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό