23.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Δημήτρης Κόκοτας: «Δεν υπάρχει το τζάμπα, όποιος δουλεύει πρέπει να πληρώνεται»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Δημήτρης Κόκοτας παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή του Mega «Ελένη» και μίλησε μεταξύ άλλων για την συναισθηματική του φόρτισε όταν τραγουδά κομμάτια του πατέρα του, έκανε αναδρομή στα παιδικά του χρόνια, ενώ απάντησε για τις υπέρογκες αμοιβές που ακούγονται κατά καιρούς για τους τραγουδιστές.

Αρχικά, ο Δημήτρης Κόκοτας είπε: «Με όλα του τα τραγούδια φορτίζομαι. Τώρα πια λειτουργεί διαφορετικά. Κάθε φορά που θα τραγουδώ κομμάτια του μου παίρνουν και ένα κομμάτι της λύπης και της στενοχώριας για την απώλειά του».

Στην συνέχεια, ο Δημήτρης Κόκοτας ανέφερε: «Μια βόλτα στην Κηφισιά πάντα μου θυμίζει τα παιδικά μου χρόνια και τις βόλτες με τους γονείς μου. Αγαπημένο σημείο μου και το Κολωνάκι, ο πατέρας μου έμενε χρόνια εκεί. Όπως και ο Πειραιάς γιατί κάποιες από τις πολύ ωραίες που κάναμε με τους γονείς μου ήταν στον Πειραιά».

Ακόμη, ο Δημήτρης Κόκοτας απάντησε για την κόρη του και το αν νιώθει χάσμα ανάμεσά τους λόγω γενιάς: «Θα ήθελα να μην υπάρχει. Νιώθω πολύ κοντά στο παιδί μου. Η διαφορά είναι μεγάλη. Αυτό που με σώζει είναι η συζήτηση. Μόνο αυτό υπάρχει και μπορεί να βοηθήσει εμένα να έρθω κοντά σε ένα νέο μυαλό».

Τέλος, ο Δημήτρης Κόκοτας κατέληξε: «Μου αρέσει η δουλειά που κάνω και την αγαπώ αλλά την κάνω βιοποριστικά. Έχω ακούσει για υπέρογκα ποσά, από την άλλη δεν υπάρχει το τζάμπα. Όποιος δουλεύει πρέπει να πληρώνεται. Έχω διαχειριστεί αρκετά καλά αυτό που συμβαίνει στη δουλειά δισκογραφικά, με εταιρείες, με συνεργάτες».

Δείτε το βίντεο:

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό