16.9 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Δημήτρης Θεοδωρίδης: Ο σύζυγος της Δούκισσας έχει γενέθλια και ο γιος τους διάλεξε την epic τούρτα

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Δημήτρης Θεοδωρίδης σίγουρα θα χάρηκε πολύ με αυτό που αντίκρισε.

Ο σύζυγος της Δούκισσας Νομικού, Δημήτρης Θεοδωρίδης, έχει γενέθλια και η οικογένεια κάθε χρόνο είθισται να γιορτάζει την ημέρα όπως της αξίζει. Μπορεί γενικά ο επιχειρηματίας να μη θέλει να εκτίθεται τόσο στη δημοσιότητα, όμως, η 35χρονη παρουσιάστρια ποστάρει τουλάχιστον τη φωτογραφία από την τούρτα του.

Η τούρτα του Δημήτρη Θεοδωρίδη

Το ζευγάρι έχει δύο παιδάκια, τον 4χρονο Σάββα και την 2μιση ετών Αναστασία. Φέτος που ο Θεοδωρίδης κλείνει τα 43 του χρόνια, ο Σάββας ήταν εκείνος που είχε την ιδέα για τη θεματική της τούρτας και αυτή είχε να κάνει με το πόσο καλός μπαμπάς είναι.

Η τούρτα, λοιπόν, είχε τον Super Mario, αντί, όμως, να λέει το όνομά του, έγραφε «Χρόνια πολλά, Σούπερ Daddy». Η, δε, Δούκισσα συμπλήρωσε πάνω στη φωτογραφία: «Χρόνια πολλά στον καλύτερο μπαμπά του κόσμου». (Η τούρτα ήταν ιδέα του Σάββα)».

Τα περσινά γενέθλια του Θεοδωρίδη

Η Δούκισσα κάθε χρόνο τιμάει τον καλό της και, αν ένα πράγμα ξεχωρίζει στο σπίτι τους, πέρα από την αγάπη της οικογένειας, είναι οι τούρτες που παραγγέλνουν. Πέρσι, για παράδειγμα, ο Θεοδωρίδης έσβησε τα κεράκια του σε μία εξίσου ευφάνταστη τούρτα, η οποία είχε το σχήμα μπριζόλας. Το σχόλιο της παρουσιάστριας έλεγε: «Χρόνια Πολλά μπαμπά, σε αγαπάμε».

Ο γάμος της Δούκισσας Νομικού και του Δημήτρη Θεοδωρίδη

Η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου το απόγευμα του Σαββάτου στις 10 Ιουνίου του 2017. Η τοποθεσία που επέλεξαν για την τελετή ήταν το εκκλησάκι του Αρχάγγελου Μιχαήλ που βρίσκεται στο σπίτι του εκλιπόντος πεθερού της Δούκισσας στη Μύκονο.

Αν έχεις κι εσύ επέτειο γάμου, κλέψε την ιδέα της Δούκισσας για αφιέρωση στον καλό σου

Το ζευγάρι απέκτησε δύο παιδιά, τον Σάββα και την Αναστασία. Ο Σάββας στις 25 Μαρτίου 2022 έγινε 4 ετών και η Αναστασία γεννήθηκε στις 26 Σεπτεμβρίου του 2019 και είναι πια 2,5 ετών.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό