18.4 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Δημάδης: Ο Κασσελάκης δεν εργάστηκε στο Κέντρο Στρατηγικών και Διεθνών Σπουδών της Ουάσιγκτον

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο δημοσιογράφος Θάνος Δημάδης, που εργάζεται στις ΗΠΑ, με μία ανάρτησή του στα social media σχολιάζει το βιογραφικό του Στέφανου Κασσελάκη, εστιάζοντας στο γεγονός ότι ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ «ισχυρίζεται ότι εργάστηκε στο Κέντρο Στρατηγικών και Διεθνών Σπουδών (CSIS) στην Ουάσιγκτον».

Μάλιστα, όπως σημειώνει, «επικοινώνησα με το Κέντρο, όπου μου δήλωσαν ότι δεν βρίσκουν πουθενά κανένα record για τον κ. Κασσελάκη ως εργαζόμενό τους».

«Οφείλει ο κ. Κασσελάκης να πει δημοσίως πότε και με ποια ιδιότητα εργάστηκε στο Κέντρο Στρατηγικών και Διεθνών Σπουδών (CSIS) στην Ουάσιγκτον διότι στο Κέντρο διαβεβαιώνουν σε γραπτή τους απάντηση ότι δεν τον γνωρίζουν!», καταλήγει στην ανάρτησή του ο Θάνος Δημάδης.

Πάλι ψεύδεται ο κ. Κασσελάκης; Στο βιογραφικό του που είναι αναρτημένο στην σελίδα του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Κασσελάκης ισχυρίζεται ότι εργάστηκε στο Κέντρο Στρατηγικών και Διεθνών Σπουδών (CSIS) στην Ουάσινγκτον. Επειδή ζω και εργάζομαι στην Ουάσινγκτον επικοινώνησα με τον Κέντρο όπου… pic.twitter.com/hynKdgkFAg

— Thanos Dimadis (Θάνος Δημάδης) (@thanosdimadis) September 22, 2023

«Οφείλει να απαντήσει»

Στη συνέχεια, με σχόλιό του κάτω από την ανάρτηση γράφει πως «σε δήλωση του, το CSIS λέει ‘We have looked into this and we could not locate a record of an affiliation with CSIS’» (το ερευνήσαμε και δεν μπορέσαμε να εντοπίσουμε κάποιο αρχείο που να δείχνει μία σύνδεση με το CSIS).

«Προσθέτουν ότι ‘though candidly our records aren’t perfect – records from years ago are unfortunately often incomplete’ (αν και ειλικρινά, τα αρχεία μας δεν είναι τέλεια – τα αρχεία χρόνων πριν είναι δυστυχώς συχνά ελλιπή), και εξ ου ο κ. Κασσελάκης έχει υποχρέωση να δηλώσει ΠΟΤΕ και με ΠΟΙΑ ιδιότητα εργάστηκε στο Κέντρο Στρατηγικών και Διεθνών Σπουδών της Ουάσιγκτον όπως λέει. Αν ήταν πραγματικά εργαζόμενος του αμερικανικού think tank, οφείλει να απαντήσει για να διασταυρωθεί τι είναι αληθές και τι ψευδές στο βιογραφικό του κ. Κασσελάκη», σημειώνει ο κ. Δημάδης.

2/2 Σε δήλωση του το CSIS λέει «We have looked into this and we could not locate a record of an affiliation with CSIS». Προσθέτουν ότι «though candidly our records aren’t perfect — records from years ago are unfortunately often incomplete», και εξ ου ο κ. Κασσελάκης έχει…

— Thanos Dimadis (Θάνος Δημάδης) (@thanosdimadis) September 22, 2023



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό