17.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

«Δηθενιές και υποτιθέμενη αστική αυτοπεποίθηση»

Ειδήσεις Ελλάδα

Η ανάρτηση που βάζει… φωτιά στο πολιτικό σκηνικό του ΣΥΡΙΖΑ

Αν κάποιος δεν έψαχνε πίσω από τις λέξεις, τότε θα μπορούσε να θεωρήσει άσχετη την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη για την υποψηφιότητα του Ευκλείδη Τσακαλώτου για τη διαδοχή του Αλέξη Τσίπρα στην προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, θυμήθηκε μια «δικαστική μάχη» που έδωσε από το υπουργείο Υγείας για να «διώξει 77 εργολάβους από τα Νοσοκομεία» πρακτικά για να καταλήξει σε μια «σύγκριση» με τον επικεφαλής της «Ομπρέλας».

«Όχι με θολούρες, με δηθενιές και υποτιθέμενη αστική αυτοπεποίθηση». Η φράση του Παύλου Πολάκη δεν θα είχε ίσως εμφανή αποδέκτη αν δεν υπήρχε η αναφορά στην «αστική αυτοπεποίθηση». Πρόκειται για φράση που είχε χρησιμοποιήσει ο Ευκλείδης Τσακαλώτος σε συνέντευξή του τον Φεβρουάριο του 2022, όταν έλεγε: «Με επηρέασε λιγότερο από άλλους. Δε σημαίνει ότι είμαι καλύτερος άνθρωπος, αλλά όταν έχεις πάει σε ένα σχολείο που ιδρύθηκε το 1500, σε ένα κολλέγιο της Οξφόρδης (Queens College Oxford) που ιδρύθηκε τo 1341, δεν έχεις ανασφάλεια. Έχεις μια αστική αυτοπεποίθηση».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό