20.2 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Δε πάει ο νους σας ποιου πρωταγωνιστή είναι κόρη η όμορφη κοπέλα

Ειδήσεις Ελλάδα

Η νεαρή κοπέλα πήγε σε θεατρική πρεμιέρα συνοδευόμενη από τον πατέρα της και γνωστό ηθοποιό.

Μπορεί να είναι καταξιωμένος στο χώρο του και να έχει κάνει σπουδαίες συνεργασίες ωστόσο την οικογένειά του την κρατάει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Σε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση τσακώσαμε τον Τάσο Παλαντζίδη με την κόρη του, Άννα και πόζαραν χαμογελαστοί στον φωτογραφικό μας φακό.

Πατέρας και κόρη πήγαν στο θέατρο Μοντέρνοι Καιροί στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Ο Κύκλος με την κιμωλία». «Από τη στιγμή που μπαίνεις στη διαδικασία να κάνεις παιδιά, για μένα τα παιδιά είναι πάνω από όλα. Το ίδιο και για τη γυναίκα μου. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι υπήρχε κίνδυνος – που ποτέ δεν φάνηκε – όσο δεν αποφασίζαμε να κάνουμε παιδιά.

Από τη στιγμή που αποφασίσαμε να διευρύνουμε την οικογένεια μας, το θέμα είχε λήξει πια. Καταρχάς δεν συμβουλεύω τα παιδιά μου, παρά μόνο όταν μου ζητάνε να τα συμβουλεύσω.

Νομίζω από μόνα τους εισπράττουν τις συμπεριφορές των γονιών τους και βγάζουν μόνα τους τα συμπεράσματα τους. Έχω την τύχη να είναι τα παιδιά μου οι καλύτεροι μου φίλοι που σημαίνει ότι συζητάνε ό,τι θέλουν, όποτε κι αν θέλουν αυτά», έχει πει σε συνέντευξή του.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό