16.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

«Δε θα μείνω στη Σπόρτινγκ αν…»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Ρουμπέν Αμορίμ έχει τραβήξει τα βλέμματα ομάδων με την καλή δουλειά που έχει κάνει ως τεχνικός της Σπόρτινγκ Λισαβόνας και πιο πρόσφατα με την δραματική πρόκριση στον τελικό Κυπέλλου εις βάρος της Μπενφίκα, με τους ανθρώπους της ομάδας να επιθυμούν την παραμονή του, αλλά αυτή να εξαρτάται από άλλους παράγοντες.

Ο 39χρονος προπονητής έκανε δηλώσεις στην πιο πρόσφατη συνέντευξη Τύπου, γνωστοποιώντας ότι δεν μπορεί να εγγυηθεί την παραμονή του, ενώ υπενθύμισε τον λόγο που έχει δώσει ότι δεν θα μείνει στη θέση του αν η ομάδα δεν κατακτήσει φέτος κάποιον τίτλο.

Οι εν λόγω τοποθετήσεις έρχονται να συσχετιστούν με το ενδιαφέρον που έχει δείξει η Λίβερπουλ για τον Αμορίμ, έχοντάς τον στην κορυφή της λίστας για τον διάδοχο του Γιούργκεν Κλοπ μετά και την απόφαση του Τσάμπι Αλόνσο να παραμείνει στον πάγκο της Λεβερκούζεν.

Το ποσό που πρέπει να καταβάλει οποία ομάδα ενδιαφέρεται για να πάρει από την Σπόρτινγκ τον Ρούμπεν Αμορίμ ανέρχεται στα 20 εκατ. ευρώ και ένας αγγλικός σύλλογος του στάτους της Λίβερπουλ, έχει τη δυνατότητα αν το επιθυμεί να καλύψει την εν λόγω ρήτρα.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Πορτογάλος τεχνικός της Σπόρτινγκ:

«Δεν μπορώ να εγγυηθώ ότι θα μείνω στη Σπόρτινγκ. Η Σπόρτινγκ πρέπει πάντα να ασχολείται με το μέλλον της. Έδωσα τον λόγο μου και δεν μπορώ να τον αλλάξω. Αν δεν κατακτήσουμε τίτλους, δεν θα μείνω στη Σπόρτινγκ. Πρέπει να κερδίζουμε όλο και περισσότερα πράγματα. Πρώτα ας κερδίσουμε τίτλους και μετά θα αποφασίσουμε. Το μέλλον έχει προγραμματιστεί εδώ και πολύ καιρό».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό