27.3 C
Athens
Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024

Δεύτερος ο Τεντόγλου στο Diamond League, καλή εμφάνιση και από την Στεφανίδη

Ειδήσεις Ελλάδα

Πολύ καλή παρουσία για τον Μίλτο Τεντόγλου, που κατάφερε να βγει δεύτερος στην Ντόχα, στην πρεμιέρα του, όπου με άλμα στα 8,36μ. κατέκτησε τη δεύτερη θέση στο Diamond League. Εξαιρετική παρουσία και για την Ελληνίδα αθλήτρια, Κατερίνα Στεφανίδη, όπου με την τρίτη της προσπάθεια έφτασε τα 4,63μ.

Άξιοι αντιπρόσωποι, της Ελλάδας, οι Μίλτος Τεντόγλου και Κατερίνα Στεφανίδη, που αμφότεροι πραγματοποίησαν μια πολύ καλή παρουσία, στην πρεμιέρα τους, στην Ντόχα και κατάφεραν να διακριθούν. Ο Τεντόγλου, λίγο πριν την έναρξη του αγωνίσματος είχε δηλώσει πως θα ήταν ικανοποιημένος και με ένα άλμα στα 8,20μ. ωστόσο, ο Έλληνας αθλητής όχι μόνο το έφτασε αλλά κατάφερε και να το προσπεράσει πηδώντας με την έκτη προσπάθεια στα 8,36μ. και έτσι έκανε το καλύτερο άλμα του αγώνα, επίδοση που σημειώθηκε με άνεμο μέσα στα επιτρεπτά όρια (1,9) και τελικά να πάρει τη δεύτερη θέση.

Ο άνεμος ήταν πολύ ευνοϊκός, για όλους τους παίκτες την ώρα του αγωνίσματος, με τον Τζαμαϊκάνο  Κάρι ΜακΛόιντ, να πραγματοποιεί μια εκπληκτική επίδοση, εκμεταλλευόμενος και τις συνθήκες, με άλμα στα 8,52 μ. με 5,2 μ./δ. και να παίρνει και έτσι τελικώς την πρώτη θέση στο αγώνισμα.

Ακόμη, καλή εμφάνιση είχε και η Κατερίνα Στεφανίδη, στον πρώτο της αγώνα, στην σεζόν, όπου ξεπέρασε τα 4,63 μ. με την τρίτη προσπάθεια και κατέλαβε την πέμπτη θέση στον αγώνα. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια του επί κοντώ ξεκίνησε με άλμα στα 4,43 μ., έπειτα ξεπέρασε τα 4,53μ. και τα 4,63μ. ενώ είχε και τρεις άκυρες προσπάθειες στα 4,73μ. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό