18.7 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Δευτέρα 1η Απριλίου με τη γοητευτική Κομοτηνή, συνεχίζουμε το «οδοιπορικό» μας

Ειδήσεις Ελλάδα

Η ΓΟΗΤΕΥΤΙΚΗ ΚΟΜΟΤΗΝΗ (το κέντρο της Θράκης, μια πόλη-πολιτισμικό ψηφιδωτό, γεμάτη αρώματα και μυρωδιές), τη Δευτέρα 1η Απριλίου, είναι ο επόμενος σταθμός του «οδοιπορικού» μας με τον Γιώργο Αυτιά

Θεματολογία της επίκαιρης ενημερωτικής εκδήλωσης: «Το Νέο Φορολογικό – Ασφαλιστικό – Συνταξιοδοτικό και Εργασιακό τοπίο» και οικοδεσπότες το Επαγγελματικό και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Ροδόπης με τον δραστήριο και νεότερο πρόεδρο Επιμελητηρίου στην Ελλάδα Αντώνη Γραβάνη και την ομάδα του που δουλεύει αθόρυβα και μεθοδικά με πολλές καλές δράσεις για το «επιχειρείν και τα μέλη του. «Η επαγγελματική μου ενασχόληση με τα ευρωπαϊκά προγράμματα και τις πολιτικές της ΕΕ, με σπρώχνει να οραματίζομαι διαρκώς ένα καλύτερο μέλλον για την Κομοτηνή όπως τονίζει ο ίδιος στη σελίδα του Επιμελητηρίου.

Ο καλός και έγκριτος συνάδελφος Θοδωρής Σαβάκης (σημ. γνωστός στο Πανελλήνιο ως παράγοντας του Πανθρακικού), αλλά και για τη δημόσια προσφορά του στα κοινωνικά δρώμενα της Ροδόπης με περισσή φροντίδα επί ποδός για την επιτυχία της εκδήλωσης. Ήταν άλλωστε και ο προηγούμενος  πρόεδρος του Συλλόγου Λογιστών & φοροτεχνικών Ν. Ροδόπης και τώρα Μέλος του ΔΣ. Με πολύ ενδιαφέρον κινητοποιεί και ενημερώνει τα μέλη του Συλλόγου Λογιστών & φοροτεχνικών Ν. Ροδόπης, ο δραστήριος πρόεδρος και φίλος Απόστολος Ταρνανάς για να έλθουν και να συζητήσουμε μαζί και τα δικά μας θέματα. Θα είμαστε όλοι εκεί και σας περιμένουμε.

Δείτε και τη σχετική ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΔΩ

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό