16.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Δες την υπερσπάνια Pagani Huayra Codalunga να “παίζει” πάνω σε παγωμένη λίμνη του Saint Moritz

Ειδήσεις Ελλάδα

To Σαββατοκύριακο που μας πέρασε διεξήχθη στην παγωμένη λίμνη του Saint Moritz στην Ελβετία, ο αγώνας ICE, που δεν είναι τίποτα άλλο από μια εξαιρετική αυτοκινητιστική εκδήλωση, η οποία συγκεντρώνει πολύ όμορφα και σπάνια αυτοκίνητα.

Ένα από αυτά ήταν και η πρώτη Huayra Codalunga που βγήκε από το εργοστάσιο της Pagani, με τον οδηγό της να έχει το θάρρος και το θράσος να “παίξει” μαζί της στην παγωμένη λίμνη. Σίγουρα, ένα θέαμα που δεν βλέπεις κάθε μέρα.

Η Pagani παρουσίασε την έκδοση Codalunga της Huayra, με την οποία αποτίει φόρο τιμής στα διαχρονικά σχήματα των Ιταλών coachbuilders και αγωνιστικών αυτοκινήτων της δεκαετίας του 1960.
Το εν λόγω project γεννήθηκε από το κοινό όραμα ενός πελάτη και των σχεδιαστών της εταιρίας, με την Huayra Codalunga να βγαίνει σε περιορισμένη παραγωγή μόλις πέντε εξατομικευμένων αυτοκινήτων. Όπως είναι φυσικό, όλα είναι sold out, παρότι η τιμή του αυτοκινήτου ξεκινά από τα 7 εκατομμύρια ευρώ.

Επιπλέον, στο παραπάνω θα δεις μερικά highlights με περισσότερη δράση από αυτόν τον αγώνα στο St. Moritz. Το κλιπ εστιάζει στη μοναδική Ferrari 166MM/212 Export “Uovo” του 1950, αλλά θα δεις πολλά ακόμα εντυπωσιακά αυτοκίνητα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό