18.9 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

«Δεν ψήφισαν τον Κασσελάκη γενικά και αόριστα, κάτι προσβλέπουν σε αυτόν»

Ειδήσεις Ελλάδα

«Η βία στις μέρες μας είναι είναι ένα πρόβλημα που το έχουμε συνηθίσει, άρα είμαστε συνυπεύθυνοι σε αυτά που συμβαίνουν»

Για την παράσταση «Αινιγματικές παραλλαγές», τη βία, τον Στέφανο Κασσελάκη και την τηλεόραση μίλησε στην εκπομπή «Fay’s Time» ο Γιάννης Μπέζος.

«Εσύ επιλέγεις να είσαι μόνος και το έργο μάς δείχνει, πως ο άνθρωπος είναι κοινωνικό ον» είπε αρχικά για το θεατρικό έργο στο οποίο πρωταγωνιστεί, ενώ για τα φαινόμενα βίας που βλέπουν το φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα είπε, ότι «η βία στις μέρες μας είναι είναι ένα πρόβλημα που το έχουμε συνηθίσει, άρα είμαστε συνυπεύθυνοι σε αυτά που συμβαίνουν».

Για την εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, ο Γιάννης Μπέζος είπε, ότι «ο κόσμος γοητεύτηκε από τον Στέφανο Κασσελάκη. Δεν τον ψήφισαν γενικά και αόριστα, κάτι προσβλέπουν σε αυτόν». Όσον αφορά στην σημερινή τηλεόραση και τις τολμηρές σκηνές σε ελληνικές σειρές, ο Γιάννης Μπέζος είπε ότι «πάντα υπήρχαν έντονες σκηνές σε τηλεοπτικές σειρές, απλά εμείς έχουμε γίνει ψευτοσυντηρητικοί».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό