20.9 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

«Δεν χρειάζεται γυαλιά, δεν βλέπει και τίποτα»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ ηττήθηκε με 2-0 σετ από τον Κάρεν Κατσάνοφ και έμεινε εκτός στη φάση των «16» του τουρνουά τένις που διεξάγεται στο Μόντε Κάρλο. Ο Ρώσος τενίστας ξέσπασε κατά του διαιτητή μετά τον αποκλεισμό από τον συμπατριώτη του και έσπασε την ρακέτα του.

Ο Μεντβέντεφ μετά από ένα άσχημο χτύπημα που του κόστισε το 6ο game στο 2ο σετ κι ενώ βρισκόταν πίσω με 1-0 (6-3), πέταξε με δύναμη τη ρακέτα του στα προστατευτικά και εν συνεχεία ξέφυγε εναντίον ενός εκ των διαιτητών γραμμής, αφού υποστήριξε πως έκρινε λανθασμένα τη φάση.

«Δεν χρειάζεται γυαλιά, γιατί έτσι κι αλλιώς δεν βλέπει τίποτα. Είναι κακός διαιτητής, δεν θα έπρεπε να βρίσκεται καν στο ταμπλό του τουρνουά». φώναζε εκνευρισμένος ο Ντανίλ Μεντβέντεφ προς τον κομισάριο του αγώνα και συνέχισε: «Ποιος θα αναλάβει την ευθύνη; Δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Ποιος θα κάνει κάτι για αυτό; Δεν είναι η δική μου δουλειά να εκτελέσω τα χρέη του διαιτητή.

Είναι μπροστά του και η μπάλα πάει αργά. Ποιος θα αναλάβει την ευθύνη, η κάμερα μας βλέπει. Εσύ είσαι ο υπεύθυνος γι’ όλο αυτό. Ανοίξτε τα μάτια σας, θεέ μου», είπε χαρακτηριστικά ο Μεντβέντεφ, ο οποίος τιμωρήθηκε για αυτή του τη συμπεριφορά και αμέσως μετά κοίταξε με επιθετική διάθεση τον διαιτητή.

Για την ιστορία, ο Κάρεν Κατσάνοφ που τον νίκησε θα αντιμετωπίσει τον Στέφανο Τσιτσιπά στα προημιτελικά της διοργάνωσης, ο οποίος νωρίτερα επικράτησε με 2-0 σετ του Αλεξάντερ Ζβέρεφ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό