23.7 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Δεν χάνει ούτε με 10 παίκτες ο Ολυμπιακός

Ειδήσεις Ελλάδα

Για περισσότερο από ένα ημίχρονο ο Ολυμπιακός αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο, μετά την αποβολή του Λαλά στο 41΄, ωστόσο, αυτό δεν τον εμπόδισε να νικήσει με 1-0 τον Άρη στο Καραϊσκάκη, στο δεύτερο χρονικά ματς της πρεμιέρας των play off της Super League και να βρεθεί ακόμη πιο κοντά στην κατάκτηση του τίτλου.

Το γκολ του Γιώργου Μασούρα στο 38΄ και η καλή αμυντική λειτουργία των «ερυθρόλευκων» στο β΄ ημίχρονο, διάστημα στο οποίο πίεσε πολύ ο Άρης», έφεραν ένα ακόμη «τρίποντο» στους Πειραιώτες, που με αυτό αύξησαν στους 19 βαθμούς το προβάδισμά τους στην κορυφή της κατάταξης και βρίσκονται σε αναμονή της… μαθηματικής «στέψης».

Το ματς στο ξεκίνημα είχε ρυθμό, αλλά όχι μεγάλες φάσεις. Μπρούμα και Λαλά ανησύχησαν την εστία του Κουέστα και στη συνχεια ο Ελ Αραμπί, ο οποίος δεν έπιασε καλά το σουτ.

Οι Πειραιώτες άνοιξαν τελικά το σκορ στο 38΄, όταν ο Ελ Αραμπί βρήκε με πολύ ωραία κάθετη μπαλιά στην περιοχή τον Μπουχαλάκη, αυτός γύρισε και ο Μασούρας πλάσαρε χωρίς κανένα πρόβλημα από πολύ κοντά για το 1-0.

Τρία λεπτά μετά, όμως, τα δεδομένα άλλαξαν, καθώς ο Δανός διαιτητής Κέλετ έδειξε απευθείας κόκκινη κάρτα στον Λαλά, για ένα επικίνδυνο μαρκάρισμα στον Σάσα.

Οι «κίτρινοι» πήραν αμέσως τα ηνία του αγώνα και στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου έφτασαν κοντά στην ισοφάριση, όμως ο Σα σταμάτησε το κοντινό πλασέ του Μαντσίνι.

Όπως ήταν φυσικό, το δεύτερο ημίχρονο ανήκε στον Άρη, που εκμεταλλεύθηκε την αριθμητική υπεροχή και πίεσε τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» πάντως αμύνθηκαν αποτελεσματικά και δεν επέτρεψαν στους Θεσσαλονικείς να δημιουργήσουν τη μεγάλη φάση.

Μία κεφαλιά του Μάνου (51΄) και ένα σουτ του Τζέγκο (79΄) κατέληξαν εκτός εστίας, ο Σα μπλόκαρε εύκολα το σουτ του Σάσα στο 75΄ και στο 86΄ ο Πορτογάλος εξουδετέρωσε το επικίνδυνο σουτ του Μαντσίνι, κρατώντας τη νίκη για την ομάδα του.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό