17.6 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Δεν φαντάζεστε τι αυτοκίνητο οδηγεί ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς

Ειδήσεις Ελλάδα

Μην βάλετε στοίχημα γιατί θα το χάσετε και δεν θα μαντέψετε ποτέ το αυτοκίνητο του καλύτερου προπονητή στην ιστορία του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Πόσο εύκολο είναι να πετύχεις έναν σταρ του μπάσκετ στο διπλανό σου αυτοκίνητο στην κίνηση; Καθόλου εύκολο θα απαντήσετε αφού και να είναι δίπλα σας δεν θα τον διακρίνετε. Τα σκούρα κρύσταλλα του SUV, το οποίο (πιθανόν) οδηγεί τον κρύβουν. Έχουμε συνηθίσει οι παίχτες του ποδοσφαίρου, ή του μπάσκετ να γίνονται πολύ συχνά είδηση στις στήλες αυτοκινήτου ή και lifestyle ιστοσελίδων για τις ακριβές επιλογές ένδυσης και μετακίνησής τους.

Όμως ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς γίνεται είδηση για τον αντίθετο λόγο. Ο 63χρονος προπονητής ακολουθεί μια εντελώς διαφορετική επιλογή και οδηγεί ένα Fiat 500 στην έκδοση Dolcevita.

Μπορεί να είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους προπονητές με συνολικά 64 τίτλους και διακρίσεις κατά τη διάρκεια της 30χρονης προπονητικής του καριέρας, με εννέα τίτλους EuroLeague (με πέντε διαφορετικούς συλλόγους), μαζί με 18 συμμετοχές στο Final Four της EuroLeague. Εκτός από την επιτυχία του σε επίπεδο συλλόγων, το 2008, ονομάστηκε ένας από τους 50 καλύτερους συντελεστές της EuroLeague, μπήκε στη λίστα ως ένας από τους δέκα επικεφαλής προπονητές που επιλέχθηκαν.

Ο Σέρβος, δεν χρησιμοποιεί κάποιο πολυτελές σεντάν ή κάποιο τεράστιο SUV αλλά ένα μικρό Fiat, όπως φαίνεται σε πλάνα που ανέβηκαν στο διαδίκτυο μετά από ματς της Παρτιζάν, αλλά και αναρτήσεις στο Twitter, που τον δείχνουν να φεύγει μετά από προπόνηση της ομάδας. Ο Ομπράντοβιτς έχει επιλέξει την υβριδική έκδοση με τον κορυφαίο εξοπλισμό, το μαύρο χρώμα (Vesuvio) και τον τρικύλινδρο 1.000άρη κινητήρα με τους 70 ίππους.

Στη χώρα μας η τιμή του αυτοκινήτου ξεκινά από τις 19.777 ευρώ, την ώρα που το ετήσιο συμβόλαιο του Σέρβου προπονητή είναι λίγο πάνω από το 1.000.000 ευρώ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό