29.1 C
Athens
Τετάρτη, 5 Ιουνίου, 2024

‘Δεν υπάρχει πρόταση του Ολυμπιακού για τον Αντούνα, χρειάζεται έναν παίκτη με τα στοιχεία του’

Ειδήσεις Ελλάδα

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΑΥΓΟΥΣΤΑΚΗΣ
11.08.2021 | 22:21

Ο Ουριέλ Αντούνα στην αναμέτρηση του Μεξικό με τη Γαλλία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες
2021 SHUJI KAJIYAMA / AP IMAGES

Ο Νέρι Καστίγιο υποστήριξε πως έχει προτείνει τον 23χρονο εξτρέμ, Ουριέλ Αντούνα, στον Ολυμπιακό, χωρίς να υπάρχει ακόμη κάποια επίσημη πρόταση απ’ τους ερυθρόλευκους προς την Γκουανταλαχάρα.

Ακόμη ένα όνομα συνδέεται με τον Ολυμπιακό. Πρόκειται για τον Ουριέλ Αντούνα, ο οποίος αγωνίζεται στην Γκουανταλαχάρα στο Μεξικό, με τον 23χρονο να παίζει στη θέση του δεξιού εξτρέμ.

Ο Νέρι Καστίγιο με δηλώσεις του wdeportes τόνισε πως έχει προτείνει τον παίκτη στον Ολυμπιακό. Υποστήριξε πως υπάρχει μία συμφωνία στα οικονομικά, αλλά δεν έχει προκύψει κάποια επίσημη πρόταση.

“Ήταν ένα θέμα, το οποίο συζητείται τρεις εβδομάδες με τον Ολυμπιακό. Υπήρχε μία συμφωνία στα οικονομικά, αλλά ακόμη δεν υπάρχει επίσημη πρόταση” ανέφερε συγκεκριμένα.

Για την τελική απόφαση του παίκτη ανέφερε: “Δεν εξαρτάται ούτε από εμένα, ούτε απ’ τον Ολυμπιακό. Είχα την ευκαιρία να τον προτείνω, χρειάζεται έναν παίκτη με τα χαρακτηριστικά του.

Εξαιτίας των αποχωρήσεων πολλών παικτών, η ομάδα χρειάζεται έναν παίκτη, όπως ο Ουριέλ, και μακάρι να κυλήσει καλά η υπόθεση”.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό