17 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

«Δεν υπάρχει καμία πρόταση από την Ελλάδα, είμαι free agent»

Ειδήσεις Ελλάδα

Το μέλλον του προπονητή της Εθνικής μας ομάδα φαίνεται να χαρακτηρίζεται από πολλά ερωτηματικά, καθώς η κατάσταση παραμένει αβέβαιη και ο επόμενος προπονητής αναμένεται να «κλείσει» μετά το καλοκαίρι και τις εκλογές της ΕΠΟ.

Ο Γκουστάβο Πογέτ παραχώρησε συνέντευξη στη «Sun» και ξεκαθάρισε πως η ΕΠΟ δεν τον έχει προσεγγίσει και πως δεν γνωρίζει αν θα επιστρέψει στον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας, με τον Ουρουγουανό τεχνικό να διευκρινίζει πως ήδη μιλάει με διαφορετικές εναλλακτικές.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη «Sun» ο Γκουστάβο Πογέτ:«Δεν υπάρχει τίποτα για την Εθνική Ιρλανδίας. Δεν πρόκειται να συμβεί. Οπότε δεν υπάρχει κάτι άλλο να σχολιάσω. Θα το συγκρίνω με κάτι παρόμοιο. Θυμάμαι πέρυσι τον Νοέμβρη ή τον Δεκέμβρη πολλοί από την Αγγλία με ρωτούσαν εάν θα πάω στην Πλίμουθ.

Απλά επειδή οι στοιχηματικές εταιρίες βάζουν το όνομά μου εκεί ψηλά… Δεν ξέρω πόσοι προπονητές επί της ουσίας, με αυτή την έννοια, είχαν ήδη κλείσει με την Εθνική Ιρλανδίας. Εκτός από εμένα, ήταν ο Ρόι Κιν, ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, ο Πολ Κλέμεντ, ο Τζον Ο’ Σεα. Όλοι είχαν κλείσει. Και κανένας δεν έκλεισε…

Οπότε αυτό συμβαίνει με τις στοιχηματικές εταιρίες. Εντάξει, για να είμαστε ειλικρινείς, μερικές φορές είναι σωστοί. Αλλά όχι, δεν υπάρχει καμία πιθανότητα (για τον πάγκο της Ιρλανδίας). 

Τα πράγματα με την Εθνική Ελλάδας είναι απλά, δεν υπάρχει τίποτα τη δεδομένη χρονική στιγμή. Τίποτα. Το συμβόλαιό μου τελείωσε τον περασμένο μήνα και αυτό, δεν έγινε κάτι. Οπότε τώρα είμαι ελεύθερος να συναντώ ανθρώπους, να αναλύω το ποδόσφαιρο και να συνεχίζω να μαθαίνω.

Πάντα μιλάω με διαφορετικές πιθανότητες για το μέλλον μου. (Δεν υπάρχει) καμία πρόταση, πιθανότητες. Αλλά με την Ελλάδα αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει απολύτως τίποτα».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό