16.6 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Δεν τα παρατάει η Κηφισιά, σπουδαία ανατροπή στην έδρα του Ατρομήτου

Ειδήσεις Ελλάδα

Τι και αν βρέθηκε πίσω στο σκορ. Η Κηφισιά με δύο γκολ μέσα σε τρία λεπτά (Σναϊντερλάν στο 64′ και Μπαρμπόσα στο 67΄) η ομάδα του Κώστα Μπράτσου κέρδισε τον Ατρόμητο στο Περιστέρι για την 5η αγωνιστική των Play Out. Μπορεί ο Αγκιμπού Καμαρά να είχε ανοίξει το σκορ, όμως οι φιλοξενούμενοι απέδειξαν το πόσο ήθελαν τη νίκη.

Πλέον η Κηφισιά έχει 28 βαθμούς, είναι στην επικίνδυνη ζώνη και βρίσκεται στο -1 από τον Βόλο και στο -2 από τον Παναιτωλικό.

Τα πρώτα λεπτά το παιχνίδι δεν είχε καθόλου καλό ρυθμό, μιας και δεν υπήρχε καμία αξιόλογη φάση. Στο πρώτο του σουτ ο Ατρόμητος όμως, βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα. Ο Τσάπαν έκανε μεγάλο λάθος, ο Καμαρά πήρε την μπάλα έφυγε στην κόντρα και νίκησε τον Νικοπολίδη για το 1-0.

Μετά το γκολ του Αγκιμπού δεν άλλαξε κάτι στο τέμπο του αγώνα, μιας και καμία από τις δύο ομάδες δεν μπορούσε να ελέγξει το ρυθμό και να απειλήσει σοβαρά την αντίπαλη εστία, με τον Ατρόμητο να είχε το προβάδισμα στο πρώτο μέρος.

Η Κηφισιά «καιγόταν» για θετικό αποτέλεσμα από τη στιγμή που ο Παναιτωλικός νικούσε στην Τρίπολη. Όσο πέρναγε η ώρα, οι φιλοξενούμενοι ανεβάζανε τις γραμμές τους και τελικά το γκολ ήρθε στο 64′. Ο Πρίτσας εκτέλεσε φάουλ, ο Σναϊντερλάν πήρε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-1.

Η ομάδα του Κώστα Μπράτσου ωστόσο δεν συμβιβάστηκε με την ισοφάριση. Τρία λεπτά μετά το 1-1, ο Κλωναρίδης έβγαλε την σέντρα και ο Μπαρμπόσα με εξαιρετική κεφαλιά νίκησε τον Μαρκετζιάνι κάνοντας το 1-2. Ένα σκορ που παρέμεινε μέχρι τέλους και η Κηφισιά πανηγύρισε μία σπουδαία νίκη.

Ατρόμητος (Σάσα Ίλιτς): Μαρκετζάνι – Τριμμάτης, Ασεβέδο, Τζαβέλλας, Αθανασίου – Έντερ, Κούντε – Βαλένσια, Καμαρά, Βρακάς – Αντζιέλσκι.

Κηφισιά (Κώστας Μπράτσος): Νικοπολίδης – Τσανάτζια, Τσάπαν, Βαφέας, Μιλίτσεβιτς – Σολόα, Σναϊντερλάν – Μενέντες, Πρίτσας, Κρισιούμα – Οζέγκοβιτς.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό