24 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Δεν συναίνεσα στο φιλί με τον πρόεδρο της ισπανικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Τζένι Ερμόσο δήλωσε ότι δεν συναίνεσε στο φιλί που της έδωσε ο πρόεδρος της ισπανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας Λουίς Ρουμπιάλες στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών την Κυριακή.

Υπενθυμίζεται ότι μετά τη νίκη της Ισπανίας με 1-0 επί της Αγγλίας ο 46χρονος πρόεδρος της Ομοσπονδίας φίλησε στο στόμα την Ερμόσο, ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων και 81 παίκτριες να επιβεβαιώνουν ότι δεν θα παίξουν για την εθνική ομάδα της Ισπανίας μέχρι να απομακρυνθεί από τη θέση του.

Μετά το περιστατικό, η ισπανική κυβέρνηση ξεκίνησε τις διαδικασίες για την αναστολή του, ενώ η FIFA έχει επίσης κινήσει πειθαρχικές διαδικασίες.

Ο ίδιος ζήτησε συγγνώμη αλλά ενώ αναμενόταν να παραιτηθεί στην έκτακτη γενική συνέλευση που συγκλήθηκε από τη Βασιλική Ισπανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (RFEF) τελικά αρνήθηκε να παραιτηθεί κάνοντας λόγο για «δολοφονία χαρακτήρα», «άδικες» εκστρατείες και «ψεύτικο φεμινισμό».

Έχει υποστηρίξει μάλιστα ότι το φιλί ήταν αμοιβαίο και είχε την συναίνεση της Ερμόζο στην προσπάθειά του να την παρηγορήσει αφού είχε ένα πέναλτι που αποκρούστηκε από τη Μέρι Ερπς.

«Ήταν ένα αυθόρμητο φιλί. Αμοιβαίο, μέσα στην ευφορία και συναινετικό. Αυτό είναι το κλειδί. Αρκεί ένα συναινετικό “ραμφάκι” για να με βγάλει από εδώ;», είπε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, σε δήλωση της Ερμόζο που κυκλοφόρησε από την ένωση παικτών Futpro, η ίδια σημειώνει: «Θέλω να διευκρινίσω ότι σε καμία στιγμή δεν συναίνεσα στο φιλί. Δεν ανέχομαι να αμφισβητείται ο λόγος μου, πόσο μάλλον ότι να μου αποδίδονται λόγια που δεν έχω πει».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό