22.2 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

«Δεν περιμένει τον Αλόνσο η Λίβερπουλ

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο «κακός χαμός» γίνεται γύρο από το όνομα του Τσάμπι Αλόνσο και το που θα συνεχίσει την προπονητική του καριέρα. Ο Ισπανός έχει φροντίσει σε 1.5 σεζόν που βρίσκεται στη Λεβερκούζεν να κάνει… πράγματα και θαύματα, με τις «ασπιρίνες» να είναι πιο κοντά από ποτέ στο όνειρο της κατάκτησης του πρωταθλήματος, για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Το όνομά του έχει συνδεθεί πολύ με τη Λίβερπουλ από τότε που ο Γιούργκεν Κλοπ ανακοίνωσε ότι θα αποχωρήσει από τους «reds» το προσεχές καλοκαίρι. Οι άνθρωποι της ομάδας του Μέρσεϊσαϊντ φαίνεται πως βλέπουν… ζεστά την περίπτωση του Αλόνσο, ωστόσο σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Ισπανός φαίνεται πως θα παραμείνει κάτοικος Γερμανίας μέχρι το 2025.

Το όνομα του Ρούμπεν Αμορίμ της Σπόρτινγκ Λισαβόνας είναι αυτό που ακούγεται για τη Λίβερπουλ, ωστόσο ακόμα δεν υπάρχει κάποια κίνηση από την πλευρά της αγγλικής ομάδας.

Δείτε το δημοσίευμα:

«Η Λίβερπουλ δεν θα περιμένει άλλο τον Τσάμπι Αλόνσο – καθώς ο Ρούμπεν Αμορίμ είναι πλέον μια επιλογή που ήδη αναφέρεται έντονα εσωτερικά στην ομάδα, αλλά όχι η μόνη. Η Μπάγερν προετοιμάζεται να περιμένει τον Αλόνσο μέχρι να πάρει μια επίσημη απόφαση αλλά εκείνος αναμένεται να παραμείνει στη Λεβερκούζεν μέχρι το 2025… με ρήτρα αποδέσμευσης».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό