16.1 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

«Δεν παίξαμε καλά, αλλά είναι γελοία τα φάουλ που πήρε ο Μπάλντγουιν»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Παναθηναϊκός AKTOR έβαλε… δύσκολα στον εαυτό του, ηττήθηκε με 91-87 στο ΟΑΚΑ και πέταξε επί της ουσίας το πλεονέκτημα έδρας. Οι «πράσινοι» δέχθηκαν 49 πόντους στο 2ο ημίχρονο και 28 πόντους στην 4η περίοδο, κάνοντας αρκετά φθηνά λάθη.

Το «τριφύλλι» είδε την Μακάμπι Τελ Αβίβ να πραγματοποιεί 15 επιθετικά ριμπάουντ (!), έναντι 6, ενώ παράλληλα οι παίκτες του Εργκίν Αταμάν αστόχησαν και σε 10 ελεύθερες βολές! Ο Κώστας Σλούκας πέτυχε ρεκόρ καριέρας στις ασίστ, αλλά το ένα και μοναδικό λάθος του στην αναμέτρηση ήρθε στην τελευταία επίθεση της ομάδας του.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR διατηρεί παράπονα από τη διαιτησία για δύο φάουλ που πήρε ο Μπάλντουιν, στα οποία σούταρε την μπάλα μετά το φάουλ και οι διαιτητές του έδωσαν την ευκαιρία και στις δύο περιπτώσεις να πάει στη γραμμή των βολών για τρεις βολές.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Εργκίν Αταμάν αμέσως μετά το ματς: «Είναι γελοία τα φάουλ που δόθηκαν υπέρ του Μπάλντγουϊν, δεν καταλαβαίνω, δεν είναι δίκαιο για το μπάσκετ να δίνεις έξι πόντους για τον Μπάλντγουϊν σε αυτή τη θέση.

Δεν είναι δίκαιο. Δεν παίξαμε καλά, είχαμε την ευκαιρία να νικήσουμε, χάσαμε πολλά σουτ. Κάναμε λάθος στην τελευταία επίθεση Είναι απλά το 1-0, θα νικήσουμε αυτή τη σειρά».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό