24.6 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι επιβάτες φέρι μποτ

Ειδήσεις Ελλάδα

Δεν πίστευαν στα μάτια τους τα μέλη του πληρώματος ενός φέρι μποτ που διέσχιζε το στενό μεταξύ Σαλαμίνας και Περάματος, όταν ξαφνικά το μεσημέρι του Σαββάτου (16/3) είδαν έναν άνδρα να επιπλέει μεσοπέλαγα κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες και να ζητάει βοήθεια.

Όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα piraeuspress.gr, επιβάτες και πλήρωμα είδαν ξαφνικά τον άνδρα να κολυμπά και να προσπαθεί να ειδοποιήσει με φωνές και σινιάλα.

Για καλή του τύχη, έγινε άμεσα αντιληπτός από επιβάτες που με τη σειρά τους ενημέρωσαν αμέσως το πλήρωμα του πλοίου.

Με άμεσες κινήσεις διάσωσης, ο άνδρας ανέβηκε στο πλοίο, ενώ δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για το περιστατικό. Μάλιστα, το Λιμενικό διεξάγει έρευνα για να διαπιστωθεί το πώς ο άνδρας βρέθηκε να επιπλέει μεσοπέλαγα.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού για το περιστατικό:

«Τις απογευματινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή της Σαλαμίνας ενημερώθηκε για περιστατικό πτώσης 31χρονου ημεδαπού επιβάτη στη θάλασσα στον δίαυλο της Σαλαμίνας από Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο, το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο Παλούκια Σαλαμίνας-Πέραμα.

Ο 31χρονος εντοπίστηκε από έτερο Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο που εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο Πέραμα-Παλούκια Σαλαμίνας, το οποίο τον ανέσυρε και τον μετέφερε στο λιμάνι των Παλουκίων Σαλαμίνας, καλά στην υγεία του. Στη συνέχεια, ο ίδιος δήλωσε σε στελέχη της Λιμενικής Αρχής ότι δεν επιθυμεί περαιτέρω ιατρική περίθαλψη. Προανάκριση διενεργείται από το Γ’ Λιμενικό Τμήμα Σαλαμίνας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό