21.3 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

«Δεν ξέρω τι συμβαίνει στον γάμο της… Πες την αλήθεια»

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Κέιτ Μίντλετον, η μελλοντική βασίλισσα της Βρετανίας, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στην κοιλιακή χώρα στις 17 Ιανουαρίου. Αυτό είναι το μόνο που ξέρει πραγματικά ο κόσμος. Αλλά η κοινή γνώμη και οι λάτρεις της βασιλικής οικογένειας ζητούν μεγαλύτερη ειλικρίνεια για το τί πραγματικά συμβαίνει.

Η Κέιτ ξεκουράζεται και αναρρώνει στο Adelaide Cottage στο Ουίνδσορ ενώ δέχεται φροντίδα από την οικογένειά της.

«Αν καθόταν εδώ», λέει ο Mάικλ Τζόουνς στο ABC People, «θα της έλεγα το ίδιο πράγμα όπως θα έλεγα σε οποιονδήποτε άλλο: πες την αλήθεια. Όσο κι αν σε δυσκολεύει η ζωή, πες την αλήθεια. Πες την αλήθεια, ό,τι κι αν σημαίνει. Δεν ξέρω τι συμβαίνει στον γάμο της, αλλά αν δεν λέει την αλήθεια επειδή προσπαθεί να κρύψει πράγματα, είναι εξίσου κακή με όλους τους άλλους.

Μήπως το κάνει για να προστατέψει τα παιδιά της; Θα μπορούσε να είναι έτσι… Και πάλι όμως συμβουλή μου είναι να λέει πάντα την αλήθεια ή τουλάχιστον να μην λέει ψέματα».

«Σύννεφα» στο γάμο Κέιτ – Ουίλιαμ

Σύμφωνα με τις φήμες, τα πράγματα δεν είναι τόσο τέλεια όσο μπορεί να φαίνονται μεταξύ της Mίντλετον και του πρίγκιπα Ουίλιαμ, του διαδόχου του βρετανικού θρόνου.

Μετά την ένταση με τον πρίγκιπα Χάρι, αναφέρθηκε μία «απαράδεκτη» συμπεριφορά στο γάμο τους και η Κέιτ προφανώς του έστειλε τελεσίγραφο να λύσει το ζήτημα.

Ο Τζόουνς προειδοποίησε για τον μόνιμο αντίκτυπο στη βασιλική οικογένεια εάν η Mίντλετον συνεχίσει να κρύβει τις λεπτομέρειες της ζωής της από το κοινό παρά το γεγονός ότι έχει ευγενείς προθέσεις. «Ναι, απολύτως [θα επηρεάσει τη βασιλική οικογένεια]», πρόσθεσε: «Αν δεν λες την αλήθεια και προσπαθείς να καλύψεις τα πράγματα, υπάρχει έλλειψη αυθεντικότητας».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό